Arbetschef till Einar Mattsson AB

Om jobbet

I rollen som arbetschef kommer du att ansvara för att starta upp och leda en ny avdelning som kommer att arbeta med ROT-projekt. Din uppgift kommer dels vara att rekrytera till arbetsledande positioner inom ditt team, dels att leda samt motivera medarbetarna så att entreprenadernas resultatmål uppfylls. Att du har lätt för att etablera nya kontakter med fastighetsägare och ta hem nya affärer tar vi för självklart.

Einar Mattsson Byggnads AB förstärker nu med ytterligare en arbetschef på ROT. Du kommer att ansvara för hela affärsprocessen, dvs för försäljning, resultat och personal. Detta innefattar ävenatt säkerställa att produktionen löper enligt plan, med utlovad kvalitet och lönsamhet. I rollen ingår också att ansvara för att entreprenaden har ett systematiserat sätt att arbeta med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Det är av största vikt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i att ha en bra arbetsmiljö och en säker arbetsplats.

Det är också av största vikt att kontinuerligt arbeta i enlighet med vår företagskultur. Du rapporterar till affärsområdeschef för Byggproduktion.

Din bakgrund
Du arbetar inom någon del av byggproduktion idag, kanske som arbetschef, projektchef, projektledare eller platschef. Du trivs med att leda och utveckla andra i din nuvarande roll som ledare. Det kan också vara så att du nu är redo att ta ditt första kliv in i en roll med personalansvar. Genom tidigare arbeten har du många kontakter och god förankring i branschen. Du har genom praktiskt arbete utvecklat god kompetens inom arbetsmiljö, miljö- och kvalitetsområdet. Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen, såsom exempelvis högskoleingenjör.

Dina egenskaper och drivkrafter
Som person är du driven och affärsmässig och leder framåt med ett starkt målfokus. Du är analytisk och strategisk i ditt arbetssätt och har god förmåga att lyssna in och skapa ett starkt team. Du har en väl utvecklad förmåga att samverka och har lätt för att bygga och bibehålla relationer. Vidare är du lösningsorienterad och drivs av att arbeta med frågor som rör utveckling.
Medarbetarna är Einar Mattssons viktigaste resurs och vi erbjuder en trivsam arbetsplats där vi bryr oss om varandra utifrån värden som engagemang, omtänksamhet och framåtanda.

Söka tjänsten
Vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande och vill gärna ha din ansökan senast den 5 december 2016. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringspartner ID Entity, Ylva Ottosson på 0733-91 41 08,ylva.ottosson@id-entity.se eller Sandra Bråborg på 0708-40 74 24,sandra.braborg@id-entity.se.

Einar Mattsson-koncernen, en familjeägd bolagsgrupp, är Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder och bland de mest aktiva projektutvecklarna i regionen. Vår projektportfölj är fylld av nya bostadsprojekt och mer är på väg in. Fastighetsbeståndet med drygt 5000 bostäder som är kärnan i vår verksamhet växer. Våra entreprenadverksamheter inom förvaltning och bygg efterfrågas allt mer. Nu tar vi ett rejält kliv framåt och söker därför fler medarbetare till nyckelpositioner.

Vi söker nu fler medarbetare till nyckelpositioner som kan bidra i processens olika delar. Bredden gör att du får utvecklas och växa i din roll eller yrkesväxla mellan olika roller när vi expanderar.

Einar Mattsson finns i flera stora stadsutvecklingsområden i Stockholmsregionen. Några exempel är Norra Djurgårdsstaden, Hagastaden, Nordvästra Kungsholmen, Barkarbystaden och Sundbyberg.

Vi är ett familjeägt bolag med ett långsiktigt perspektiv. Utöver utmanande tjänster kan vi erbjuda långsiktighet och utveckling i en entreprenöriell anda.

www.einarmattsson.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ylva Ottosson, 0733-91 41 08

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget