Arbetschef

Om jobbet

Driven Arbetschef inom Mark och Anläggning

Vill du vara med och stärka
verksamheten inom Mark och Anläggning i Stockholmsområdet.

Vi jobbar hårt med att aktivt bevaka,
bearbeta och utveckla både nya och befintliga kundrelationer i regionen. Vi är mycket måna om våra goda relationer med beställare och kunder och tror på att en bra dialog ger bättre resultat. Vårt mål är att så kostnadseffektivt som möjligt och på bästa sätt utföra projektet tillsammans med våra kunder.

Arbetschefen på MJ Contractor AB är en del av kärnan i entreprenaden med stort ansvar och stora utvecklingsmöjligheter.

Du är ekonomiskt ansvarig för budget, prognoser och projektstyrning i projekten.

Andra arbetsuppgifter är bland annat att arbeta med anbud, kundkontakter, produktionsstyrning, arbetsledning, tidsplanering, UE, materialplanering, avstämning, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Stor del av arbetet består av produktionsstyrning i projekten med samordning internt och mot produktion. Vi ser att du har initiativtagande och är bekväm i arbetsrollen.

Som person är du stresstålig, driven, målinriktad och har ett gott kvalitetstänk. Bra på att kommunicera och nå deadline.

Vi söker dig som är en van ledare som stöttar och motiverar projektledare, platschefer och yrkesarbetare.

Du arbetar strategiskt för att förverkliga verksamhetens mål och tillsammans med övrig ledning skapar nya mål och visioner för företaget.

B-körkort och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav och alla kurser och utbildningar du har är meriterande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Rebecka Järefjord, 0704933676

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

MJ Contractor AB genomför bygg- mark och anläggningsarbeten i Stockholms län, grundades 1993 av Mikael Johansson som äger och leder företaget.

Vi finns i Upplands Väsby Stockholm.

Vi är mycket måna om våra goda relationer med beställare och kunder och tror på att en bra dialog ger bättre resultat. Vårt mål är att så kostnadseffektivt som möjligt och på bästa sätt utföra projektet tillsammans med dig som kund.

Vi arbetar enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001 och miljöledningssystem ISO 14001 och vår maskinpark består av egna miljögodkända maskiner, lastbilar och bilar.


Hitta hit

Upplands Väsby Visa på karta

Visa var