Arbeta som medlemsvärvare hos Amnesty International!

Amnesty · Försäljning · 26 juli

Om jobbet

Som medlemsvärvare får du möjligheten att informera om de människorättskränkningar som pågår runt om i världen, med målet att få fler människor att ta ställning för allas lika värde. Dina arbetsuppgifter blir att aktivt värva nya medlemmar och givare till Amnesty på gator och torg runt om i Stockholmsområdet.
Som värvare blir du en del av arbetet på Amnestys svenska sektion; du får kontinuerlig fortbildning i Amnestys arbete och mänskliga rättigheter, samt i retorik och värvningsteknik.

Kvalifikationer
  • Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mänskliga rättigheter eller dig som är intresserad av att lära dig mer.
  • Utbildning inom mänskliga rättigheter och erfarenhet av att ha arbetat som medlemsvärvare eller uppsökande försäljare är meriterande, men inget krav.
  • Viktigt är att du har en driven och social personlighet och en stark vilja att lyckas. Du ska kunna ta kontakt med och engagera okända människor. - - Tjänsten inkluderar resultatkrav, därför är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten, samt tycker om att arbeta resultatinriktat.
  • För att kunna jobba som medlemsvärvare måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år.
Tillträde:
- Önskat tillträde så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Arbetsvillkor:
  • Medlemsvärvare jobbar på gator och torg dagtid måndag till fredag, från tidigast 10:30 till senast 17:30. Utöver detta tillkommer 7,5 utbildningstimmar per vecka (totalt 33,5 timmars arbetstid per vecka)
  • Fast månadslön på 18 040 :- exklusive semesterersättning (att jämföra med 124 :-/timme exklusive semesterersättning). Efter tre månader höjs månadslönen till 18 392 :-
  • Rätt till betald semester och betald ledighet i samband med röda dagar.
  • Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas)
För frågor om tjänsten, kontakta Tobias Klevbom på telefon 0766-27 87 63 eller mail tobias.klevbom@amnesty.se. Hör helst av dig via mail - jag läser min mail regelbundet.

Fackligt ombud för Unionen är Sanjin Husanovic (08-729 02 29), och för SACO Kathleen McCaughey (08-729 02 57).

Låter detta intressant? Berätta varför just du skulle passa som medlemsvärvare hos Amnesty.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 juli

Om företaget