Arbeta extra som studie-yrkesvägledare

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta extra som studie-yrkesvägledare till vår tjänst stöd och matchning.

MEN FÖRST LITE OM OSS
Vi arbetar som kompletterande aktör till arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning och vi fokuserar främst på akademikeroch har ett stort kontaktnät med arbetsgivare i Sverige och särskilt i Stockholms län. Genom vårt unika Working For Change nätverk har vi kontakt med hundratals chefer i företag och organisationer. Vi har själva erfarenhet från flertal branscher och vi har haft ledande befattningar som chefer i olika företag och organisationer.

Efter mer än fyra år som drivande i branschen för att få ut arbetssökande akademiker vet vi vad som fungerar.

Diversitas AB bildades 2011 av entreprenörer. Vi driver ett antal verksamheter I Diversitas så som Stöd och Matchning, Bemanning och Rekrytering, Executive Search, Styrelserekrytering och Working For Change-konferensen.

DITT UPPDRAG
Som studie-och yrkesvägledare har du en central roll i vårt jobbmatchningsteam. Arbetet består främst i att stötta våra deltagare i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. I dina arbetsuppgifter ingår individuella vägledningssamtal, samt informationsträffar.

Vi söker anställd eller dig som vill vara konsult. Vi kan erbjuda en flexibel arbetstid. Du bör kunna vara tillgänglig för arbete minst 10 timmar i månaden.

DIN KOMPETENS OCH ERFARENHET
Vi söker dig som är färdigutbildad studie- och yrkesvägledare, tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men ej ett krav.

Som person är du pedagogisk och inger förtroende. Du brinner för att vara med och bidra till att nyanlända och unga hittar en väg i livet att följa, och har respekt för alla människor lika värde. Du är också strukturerad och gillar att planera ditt arbete. God samarbetsförmåga värderas högt.

Det är meriterande om du pratar andra språk än svenska, tex engelsk eller arabiska.

ANSÖKAN
Vi finns både i Stockholm och Södertälje
Maila din ansökan till nyttjobb@diversitas.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget