Är du vår nästa montör?

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en duktig montör. Vår kund är belägen i norra Stockholm och är i ett spännande expansionsläge som nu behöver utöka sin personalstyrka.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är montering av finmekanik enligt ritningar och specifikationer. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i renrum, med fiberoptik alternativt under mikroskåp.

Arbetstiderna på detta uppdrag är ca 7.00-16.00 måndag till fredag.

Då det i perioder kan var högt tryck behöver du kunna anpassa dig efter vad som behövs prioriteras.

Tunga lyft kan förekomma.

Din bakgrund

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande och har hunnit skaffa dig erfarenhet av montering

Dina egenskaper

Som person är du ansvarstagande och noggrann och jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och vill gärna ta egna initiativ samt ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor. Du kommer ingå i ett team inom monteringen. Därför ser vi att du har lätt för att arbeta i grupp.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.