är du teknisk och gillar att kolla på fotboll?

Academic Work · Data & IT · 14 jan

Om jobbet

Är du sport- och teknikintresserad och gillar att följa sportevenemang? Har du ett flexibelt schema och kan jobba både kväll- och nattetid? Då är det här ditt drömjobb!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Viaplays räkning en student som ska jobba som teknisk support och följa sportevenemang som exempelvis Premier League. Du kommer att övervaka dessa livessända sportevenemang och agera teknisk support. Vi har flera studenter som arbetar där idag som stormtrivs, och i det teamet kommer du att ingå. Det är ett ungt och positivt gäng som alltid ställer upp för varandra och hjälps åt med varandras arbetspass. Tiderna är varierande, både kvällstid och nattetid. Det finns även chans till sommarjobb under juni-augusti. Du kommer i början av din anställning att få gå bredvid en kollega under dagtid för att introduceras och komma in i rollen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Viaplays önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som teknisk support kommer du att arbeta med att övervaka livessända sportevenemang och åtgärda tekniska problem. Uppdraget kommer att inledas med en introduktion till arbetet och en genomgång av företagets system, du kommer sedan att arbeta helt självständigt. Det här ger dig en möjlighet att komma in på ett av Sveriges största mediehus och få meriterande arbetslivserfarenhet vid sidan av studierna.

Tjänsten passar dig som har minst 1 år kvar i skolan och gärna ser dig en framtid hos MTG då det finns öppningar för rätt person.

Vi söker dig som
  • Är student inom IT eller teknik på högskola eller universitet
  • Är tekniskt intresserad
  • Talar svenska och engelska obehindrat då man kommunicerar på båda språken
Det är meriterande om du arbetat med teknisk support tidigare.

Som person är du noggrann och flexibel. Du trivs med att arbeta självständigt och tar alltid stort ansvar för ditt arbete. Det är en fördel om du är sportintresserad.

Start: december

Omfattning: cirka 2 dagar i veckan, varierande arbetstider.

Placering: Stockholm, Södermalm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande mediehus och bedriver Skandinaviens ledande online-tjänst för tv, film och sport. Kunden erbjuder de senaste och mest populära tv-serierna och filmerna samt sportevenemang i världsklass.