Är du studerande och vill ha ett extrajobb som CAD-ritare?

Om jobbet

Har du ett intresse för att rita i CAD och studerar en teknisk utbildning med minst två terminer kvar? Är du som person nyfiken, självgående, ambitiös och vill skaffa dig meriterande arbetslivserfarenhet? Sök då tjänsten som CAD-ritare hos Brandskyddslaget i Stockholm och ta möjligheten att utvecklas inom projektering i CAD-miljö!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Brandskyddslagets räkning studenter för ett deltidsuppdrag som CAD-ritare. Du kommer arbeta på avdelningen för sprinklerinstallationer i ett energifyllt team med stark laganda. Arbetstiderna kommer efter introduktionen att vara flexibla i kommunikation med ansvarig chef.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brandskyddslagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brandskyddslaget.

Arbetsuppgifter

Som CAD-ritare kommer du arbeta med projektering av sprinklersystem i 3D-miljö. Arbetet innebär även att samordna installationen av sprinklersystem med övriga discipliner i form av fildelning, genomläsning av protokoll och aktuella handlingar.

På sikt kan arbetet även komma att innebära ett mer övergripande ansvar över sprinklerprojektering och en större delaktighet i hela processen. Hydrauliska beräkningar av systemet och framtagning av flödes- och larmschema är då exempel på arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera och skissa på möjliga lösningar
 • Kommunicera med kollegor och andra discipliner över mail, telefon samt under möten
 • Sammanställa ritningar och leveranser
Tjänsten passar dig som har en pågående utbildning och är intresserad av en extratjänst under kommande terminer. Tjänsten ger en unik erfarenhet av sprinklerprojektering med stora möjligheter till att specialisera sig inom området.

Vi söker dig som
 • Har en pågående utbildning som högskoleingenjör med inriktning VVS, bygg, mekanik, maskin eller fastighetsteknik alternativt en pågående utbildning på yrkeshögskola med inriktning VVS, fastighetsteknik eller installation.
 • Har minst två terminer kvar av din utbildning
 • Har goda kunskaper i AutoCAD och MagiCAD
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då all intern kommunikation sker på svenska
 • Har ett intresse för teknik
Som person är du framåt och noggrann i ditt arbetssätt. Du tar egna initiativ och blir snabbt självgående i arbetet. Vidare är du ambitiös och har en vilja att utvecklas.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, tillsvidare. 8-10 timmar/ vecka med flexibla arbetstider
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Brandskyddslaget är landets ledande konsultföretag inom brandskydd, riskhantering och sprinklerprojektering. För att läsa mer om företaget, vänligen besök: Brandskyddslaget.