Är du studerande och vill arbeta extra som inventerare?

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och vill arbeta extra som inventerare?
Nu söker vi dig som studerar och vill jobba extra som inventerare hos en av våra kunder i livsmedelsbranschen!
Tjänsten innebär inventeringsarbete i livsmedelsbutiker i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att på ett snabbt och korrekt sätt räkna produkterna i butiken och sedan rapportera in resultatet med hjälp av handdator.

Inventeringen utförs på vardagar och du startar kl 07.00 och jobbar ca 6-8h per pass. Vi söker dig som har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel.

Du kommer att ingå i en pool i Stockholm och bokas ut på olika inventeringsuppdrag hos vår kund när dom har behov. Första inventeringsdagen sker på måndag 12/9 och det är viktigt attg du är tillgänglig då.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du mycket noggrann och fokuserad men har också förmågan att hålla ett högt tempo. Du har lätt för siffror och trivs med ordning och reda. Lön 143.90kr/h + semesterersättning.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och för tjänsten som inventerare kommer du att vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!