Är du studerande med intresse för skönhetsbranschen? Se hit!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du noggrann? Har du dessutom ett stort intresse för skönhet? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
Vi söker just nu studenter som vill jobba som paketerare hos vår kund Skincity i Täby. Skincity är experter inom hudvård och auktoriserade återförsäljare av de varumärken som säljs.

Du kommer att arbeta som paketerare av de hudvårdsprodukter kunderna beställer via näthandeln. Att arbeta som paketerare är en extremt viktig uppgift på Skincity, varje paket packas med kärlek och största noggrannhet för att varje kund alltid ska få samma upplevelse när de öppnar paketet. Vi ser gärna att du är tillgänglig minst två dagar i veckan. Aktuella arbetstider just nu är 16-22.

Kunskaper för uppdraget

Krav för den här tjänsten är att du studerar minst 50%, har mer än 2 år kvar av dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb. Det är viktigt att du är noggrann och pysslig eftersom paketeringen är en viktig del hos vår kund. Du ska även vara ansvarsfull och kunna jobba tillsammans i team. Det är meriterande om du har ett brinnande intresse för hudvård alternativt arbetat med motsvarande arbetsuppgifter tidigare.

Stämmer detta in på dig? Sök idag,vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Målet är att tjänsten ska vara tillsatt under december månad. Du anställs av oss på StudentConsulting men jobbar hos vår kund Skincity i Täby.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!