Är du student och vill parkera ditt nästa jobb på en kundtjänstavdelning?

Om jobbet

Brinner du för service och trivs med att prata i telefon? I tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Stockholm Parkering ges du möjligheten att utvecklas inom kundbemötande, administration och säkrar dessutom sommarjobbet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Parkerings räkning en kundtjänstmedarbetare på deltid. Du välkomnas till ett varmt team om 10 personer som präglas av gemenskap och hjälpsamma personer. Gruppen består av både juniora och seniora kollegor. Stockholm Parkering sitter i luftiga och fräscha lokaler precis vid Globen, det är ett öppet kontorslandskap där hela teamet sitter tillsammans.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Parkerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Parkering. Tjänsten ger möjligheter till både sommarjobb samt att arbeta heltid efter studierna om alla parter trivs med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ta emot ärenden främst via telefon och mail. Inledningsvis erbjuds du ett par veckors introduktion i form av medlyssningssamtal samt övning i de olika administrativa arbetsuppgifterna.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot ärenden via mail och telefon kring frågor gällande kontrollavgifter och uthyrning av parkeringsplatser
 • Hjälpa besökare i Stockholm med vart de bäst parkerar
 • Teckna avtal för nya kunder
Tjänsten passar dig som kan arbeta måndagar och vill utvecklas inom service och kundtjänst under studietiden och värderar god stämning på arbetsplatsen. Vill du dessutom säkra sommarjobb redan nu är detta perfekt!

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar under minst 6 månader framöver och tycker att det är roligt att prata i telefon.
 • Har god förmåga till att bemöta olika typer av personer
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
 • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av service
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med telefon som främsta arbetsredskap
 • Har tidigare vana av CRM-system, fördelaktigt Microsoft CRM
Som person är du trygg i dig själv med god förmåga till professionellt bemötande i alla situationer. Du kan ta egna beslut och trivs i en miljö med högt tempo. Självklart har du även en mycket god känsla för service.

Övrig information
 • Start: Snarast
 • Omfattning: Varje måndag + gärna ytterligare en dag i veckan
 • Lön: 135 kr inkl. semesterersättning
 • Placering: Slakthusområdet vid Globen, söder om Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Stockholm Parkering ansvarar för ca 71 000 parkeringsplatser runt om i Stockholm. Det är ett kommunalt bolag men inte samma bolag som Stockholm stad.