Är du student och vill kombinera studierna med ett socialt arbete?

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du studerande och vill tjäna extrapengar? Vill du samtidigt som dina studier knyta nya kontakter och skapa ett bredare cv? Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Har du dessutom någon slags erfarenhet från service eller reception sedan tidigare är det ett plus!

Vi söker just nu studenter att ingå i vår vikarepool för receptionister.
Som anställd hos oss i vår vikarepool så får du en unik chans att knyta nya kontakter inom affärslivet och prova på nya och spännande arbetsuppgifter.

Du kommer att bli upplärd på 5-6 utav våra kundföretag och därefter arbeta efter behov då ordinarie personal är borta eller då behovet är extra stort. Alla våra kunder finns i Stockholmsområdet med goda förbindelser med kollektivtrafiken.
Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund men består huvudsakligen av att ta emot besökare, visa besökare till rätta, svara i telefon, posthantering, godshantering, mailkontakt, etc.
Erfarenhet av reception är inget krav utan det viktigaste är att du som person är representativ och har en bra känsla för service. Kanske så kommer du tidigare från restaurangbranschen men vill nu ha ett mer utvecklande extrajobb.

Vi ser att du minst kan arbeta minst 1-2 hela dagar i veckan, gärna mer men att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, ca 08:00-17:00. Lön enligt kollektivavtal.

Personliga egenskaper

Tycker du att det är roligt att ge god service och bemöta människor så är denna tjänst perfekt för dig! Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och initiativrik!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Madelene Ottosson

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.