Är du student och vill arbeta extra som växeltelefonist?

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom service? Trivs du med ett arbete där kunden står i fokus? Är du student och vill arbeta extra som växeltelefonist? Då kan du vara den vi söker!
Responda är en leverantör av professionell svarstjänst åt företag. Allt ifrån tillfällig telefonpassning till helhetsansvar för växelnumret och kundtjänst. Responda har växt organiskt och har idag drygt 35 anställda som tar hand om telefonistbehovet åt cirka 700 kunder spridda både rent geografiskt och branschmässigt. Till Responda söker vi nu två drivna studenter som vill arbeta som växeltelefonist under terminerna och i jul.

Som växeltelefonist på Responda kommer du svara på inkommande samtal från kunder inom olika branscher. Du arbetar med telefonen som redskap och är duktig på att bemöta människor via telefon.

Du som söker bör kunna arbeta heltid över jul och nyår (ej röda dagar), utöver det ser vi gärna att du kan arbeta ca 2 pass/veckan under terminerna. Arbetet inleds med en längre upplärningsperiod som gärna ska vara så sammanhängaed som möjligt. Arbetstiderna är förlagda kl. 9-16 måndag-fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos kunden i deras fina lokaler i Danderyd.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker studerar på minst 50% och har minst ett år kvar av dina studier. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom service och är van med kundkontakt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med telefonen som redskap. För att passa för tjänsten är du serviceinriktad, har ett trevligt och tillmötesgående sätt samt trivs med kundkontakt över telefon. Vidare är du lojal, engagerad och har en god struktur i ditt arbete. Du är duktig på att kommunicera och behärskar svenska samt engelska väl i både tal och skrift. Vidare vill vi att du har en hög arbetsmoral, arbetar effektivt och inser vikten av en god kundrelation. Du trivs med att arbeta i team och är duktig på att stötta och uppmuntra dina kollegor. Tjänsten tillsätts omgående. Passar detta in på dig? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!