Är du student och vill arbeta extra som administratör?

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och vill ha mer erfarenhet av administrativt arbete? Är du noggrann och strukturerad? Då kan det vara dig vi letar efter!
Vår kund är ett företag som är aktiva inom bygg och transportbranschen, de erbjuder ett helhetskoncept för rationella maskin- och transportjänster. Deras ambition är att alltid göra byggprocessen så enkel som möjligt för sina kunder. Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och söker därför en student som vill arbeta extra som administratör.

I din roll som administratör är dina arbetsuppgifter främst att jobba med att administrera kvitton och körsedlar i deras interna system. Du kommer även delvis att ha kontakt med medarbetare som arbetar ute på fältet för att stämma av innan du kan registrera det i systemet.

Du som söker ska kunna arbeta 2-3 dagar i veckan (mån-ons), kontorstider med flex förekommer. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos kunden i deras fina lokaler på Ekerö.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker studerar på minst 50% och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med administration. Vidare ser vi att du är en driven och självständig person som utför ditt arbete noggrannt. Du är duktig på att kommunicera samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Grundläggande datakunskaper är ett krav. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med affärsystem. Bor du i närheten av Ekerö är det en fördel.
Tjänsten tillsätts omgående. Passar detta in på dig? Sök redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!