Är du student, har god aptit och känsla för bra service?

Om jobbet

Är du en mästare på bra service och har möjlighet att arbeta fredagar? Tycker du om problemlösning och söker ett långsiktigt extrajobb vid sidan av studierna? Önskar du dessutom säkra jul- och sommarjobb redan nu? Sök jobb som kundservicemedarbetare och bli en del av teamet på Aptit!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aptits räkning en kundservicemedarbetare som har möjligheten att arbeta fredagar 10:00 15:00 samt extra vid behov och jul eller sommarledighet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aptits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Aptit.

Arbetsuppgifter

Aptit arbetar med att koordinera matleveranser från restauranger till kundföretag. Detta koordineras tillsammans med bud som kör ut beställda ordrar. Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ta emot samtal kring olika beställningar, justeringar i ordrar, tillägg eller exempelvis beställningar som ej kommit fram i tid. Rollen innebär att du, per definition, är spindeln i nätet där du koordinerar restauranger, kunder och bud, allt med fokus på att göra kunden fullständigt nöjd.

Parallellt med detta tar du även hand om företagets infomail och besvarar olika frågor per mail.

Tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att ge riktigt bra service och lösa problem som uppkommer. Din roll är central i strävan efter nöjda kunder och ingen dag är den andra lik. Rollen ger dig stort eget ansvar och även chans till att arbeta under jul - och sommarledigheterna.

Vi söker dig som

Är student och har minst 1,5 år kvar av studierna.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i tal likväl som skrift då kundservice sker via både telefon samt mail.
  • Är bekväm med dator och mail
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst,

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna för den här rollen. För att trivas som kundtjänstmedarbetare hos Aptit ser vi att du framförallt har en god känsla för bra service och förmågan att bemöta olika typer av kunder. Vidare ser vi att du är orädd med skinn på näsan då vissa ärenden som inkommer är från missnöjda eller stressade kunder.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: Deltid, behovet är framförallt varje fredag mellan 10:00 15:00 men ytterligare behov finns vid sjukdom, hög belastning/liknande.
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Aptit är ett företag där företag och privatpersoner kan beställa mat från ett brett utbud av restauranger till livets olika tillfällen såsom arbetslunchen, övertiden, vardagsmiddagen, middagsbjudningen hemma eller när tiden är knapp.
Aptit erbjuder allt från husmanskost till libanesisk, japansk eller indisk mat såväl som sushi, pizza och cupcakes. Maten levereras från restaurangen till dörren inom 60 minuter.