Är du Starcounters digitala relationsskapare?

Om jobbet

Är du en person som inte ger upp i första taget, som lätt skapar relationer och är en fena på digitala kanaler? I denna roll får du utlopp för din envishet, uthållighet och ditt digitala intresse. Vill du dessutom vara delaktig i att arbeta på ett nytänkande bolag, vara en del av en driven och entreprenöriell atmosfär? Känner du dig träffad, läs mer och sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Starcounters räkning en digital relationsskapare. Starcounter är ett bolag i framkant där du blir en viktig parameter till företagets fortsatta framgång. Företaget sitter i lokaler vid Nybrokajen och du omges av kollegor som är riktigt duktiga på det de gör och som har en stor drivkraft att lyckas. Du erbjuds att arbeta med det du tycker är absolut roligast, kartlägga potentiella nya kunder, lära dig allt om vad de är intresserade av samt skapa digitala relationer och sälja in Starcounter som bolag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Starcounters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Starcounter.

Arbetsuppgifter

Som digital relationsskapare kommer du arbeta med att söka fram kontaktinformation till olika beslutfattare och intressenter hos nya potentiella kunder till Starcounter. Du kommer vända dig till programvarubolag och arbeta med att ta fram underlag till bolagets CRM system. Nästa del av rollen är att skapa kontakt med dessa personer och bygga relationer via digitala kanaler. Du kommer själv att lokalisera hur du på bästa sätt tar kontakt med dessa personer och skapar ett intresse för Starcounter som bolag.

Om du inte redan lyssnat, ta tillfället i akt och lyssna på Sälj och Marknadspoddens senaste avsnitt där de går igenom just denna process; SäljMarknadspodden

Du kommer till exempel att:
 • Scouta potentiella nya kunder och ta fram kontaktuppgifter till företagens beslutsfattare.
 • Skapa långsiktiga relationer med dessa potentiella kunder och skapa ett intresse för Starcounter.
Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett bolag som tänker nytt och där du får chans att jobba med det du brinner för. Du har ett stort intresse för digitala kanaler och är riktigt duktig på att socialisera via dessa.

Vi söker dig som
 • Är i början av din karriär och har en relevant utbildning för tjänsten.
 • Har ett stort intresse och är en van användare av sociala medier.
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift.
 • Har goda kunskaper i det engelska och svenska språket i både tal och skrift.
Som person är du prestigelös, uthållig och har en vilja att lyckas. Du kommer arbeta mycket självständigt vilket gör att du behöver ha ett starkt eget driv och inte ge upp när du stöter på motstånd. Du är kvicktänkt och vill bygga en första start i din karriär. Vidare har du en mycket god social förmåga och van att uttrycka dig i skrift.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Josefin Holmström josefin.holmström@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Starcounter är ett företag som har utvecklat ett revolutionerande plattform för programvara i molnet. Deras patenterade teknologi gör det möjligt för både små och stora företag att utveckla och driva nya affärssystem som är både billigare och påtagligt snabbare än de existerande systemen. Starcounters app-ekosystem kommer att förändra hela affärsystemsbranchen.