Är du serviceminded och vill etablera dig inom IT?

SW · Data & IT · 10 dec

Om jobbet

Just nu söker vi på SW IT konsulter som vill utmanas och lägga grunden för en framgångsrik karriär inom IT. Vi söker dig som är i början på karriären och tycker att IT är intressant och något du vill lära dig. Har du redan erfarenhet inom IT så vill vi fortsätta utveckla din kompetens tillsammans med dig!

Exempel på uppdrag som vi jobbar med nu
På SW IT värnar vi om konsulten och långa uppdrag där vi tillsammans med våra kunder vill stimulera och utmana dig för att på så sätt ge dig en god grund att bygga vidare på. Vi tänker långsiktigt och vet att duktiga personer behöver utveckling och utmaningar. Vi arbetar idag med:
  • Support och helpdesk
  • Säljinriktade IT roller - B2B
  • Koordinatorer
  • Teknisk kundtjänst
Utöver dessa specifika uppdrag så är vi mycket intresserade av att vidga vårt nätverk. Sitter du i tankar att det vore kul och göra något annat så ska du definitivt ta kontakt med oss så kan vi hjälpa dig vidare i karriären.

Vad söker vi?
VI söker dig som har studerat IT på gymnasiet eller högskola/universitet alternativt att du har ett utpräglat intresse och nyfikenhet inom IT. Du kanske har jobbat med kundservice, försäljning eller annat men vill göra det inom IT området.

Viktigast är din personlighet och att du vill framåt och förstår att det gör man genom att göra ett bra jobb och omge sig med personer som kan hjälpa en växa. Kan du tala och skriva finska, norska, danska parallellt med svenska så är även det intressant för många av våra kunder.

Vad får du?
Vi erbjuder dig en trygg anställning med bra villkor och ett samarbete för att utveckla dig i din fortsatta karriär. Vi har en löpande dialog med dig och vår kund för att gemensamt kunna lägga upp bra karriärmål och att växa tillsammans. Vi samarbetar med välkända kunder i många olika branscher där du får möjlighet att hitta en plats där du vill vara.

Skicka in din ansökan så återkommer vi till dig.

Har du frågor kring oss eller våra uppdrag är det bara att ta kontakt med oss!

Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Markus Öhman
markus.ohman@sw.se
070-471 02 43
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.