Är du Projektengagemangs nya El-konsult?

Om jobbet

Är du utbildad inom fastighetsanknuten elkraft eller teleteknik och har erfarenhet att arbeta med elkonstruktion och projektering? Trivs du dessutom i rollen som konsult och vill få möjligheten att arbeta med spännande projekt från idé till färdig byggnad? Då är det kanske dig vi söker! Konsultföretaget Projektengagemang söker nu en El-konsult! Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Projektengagemang är i en expansiv fas och Academic Work söker därför en El-konsult till något utav deras kontor i Stockholm. Projektengagemang arbetar med installationsteknik vid ny- och ombyggnation av alla typer av fastigheter så som kommersiella och offentliga lokaler, industri, sjukhus/vårdcentraler, laboratorier, bostäder, idrottsanläggningar, skolor samt köpcentra och butiker. Läs gärna mer om Projektengagemangs projekt här.

Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare som erbjuder en stimulerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter, entusiastiska och engagerade medarbetare samt stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta i projekt från idé till färdig byggnad. Anställningsorten är flexibel då Projektengagemang söker medarbetare till samtliga kontor i Stockholm, det vill säga i Marievik, Södertälje och Mörby.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Projektengagemangs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Projektengagemang.

Arbetsuppgifter

Som El-konsult kommer du att arbeta självständigt och i grupp med projektering och konstruktion av el-och telesystem inom byggnader. Du kommer att driva projekt vilket innefattar både ekonomisk och teknisk planering, beräkningar, projektering i CAD, egenkontroller och uppföljningar i projektgruppen. Du kommer även koordinera projekt tillsammans med såväl interna som externa konsulter från övriga teknikområden. Eftersom det förekommer mycket frågor inom projekten kommer du agera kontaktperson gentemot kund.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med parallella projekt
 • Arbeta med projektering i CAD
 • Delta i samordningsmöten under projektens gång
Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har utbildning inom fastighetsanknuten elkraft
 • Har 3-5 års erfarenhet av installationer, samt kunskap om el inom byggnader
 • Är självgående i AutoCad eller MagiCad
 • Har några års erfarenhet från arbete som konsult eller från entreprenadverksamhet
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då du kommer att dokumentera och kommunicera på svenska
Det är meriterande om du har du goda kontakter och ett nätverk inom branschen.

Som person är du ansvarstagande och har förmågan att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ta egna initiativ och aktivt driva ditt arbete framåt. Du förstår vikten av noggrannhet och kvalitet vilket speglas i att du alltid är uppmärksam på detaljer och levererar uppgifter i tid och utan felaktigheter. Då du som El-konsult kommer att ha kontakt med både interna kollegor, andra konsulter och kunder är det viktigt att du även har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Projektengagemang söker medarbetare till samtliga kontor i Stockholm, det vill säga i Marievik, Södertälje och Mörby.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emelie Gustafsson, 08-522 589 37.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Projektengagemang är en konsultkoncern i tillväxt. Med gedigen kunskap inom samhällsbyggnad och industri erbjuder de integrerade lösningar för att optimera värdet för deras kunder. Detta via deras affärsområden arkitektur, byggnad, el- och teleteknik, VVS, industri och energi, infrastruktur och projektledning.

Projektengagemang har över 850 medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster inom deras expertområden. Men vad gör man egentligen som ingenjör eller arkitekt på Projektengagemang och vad är det bästa med att arbeta som konsult? Läs gärna vad några av Projektengagemangs medarbetare tycker på företagets hemsida.