Är du nyexaminerad ingenjör och vill bli Swecos nya ledningssamordnare?

Om jobbet

Nu har du chansen att få delta i många spännande uppdrag av varierad storlek inom VA och få in en fot på ett av Sveriges idag ledande teknikkonsultbolag. Är du som person nyfiken och trivs i en roll där du kommunicerar med kunder och fungerar i en samordnande roll? Då tror jag detta är jobbet för dig. Få jobbet säkrat redan nu inför årsskiftet och sök tjänsten idag då vi selekterar ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en ledningssamordnare till deras kontor i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Swecos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

personer. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att samordna placeringen av markförlagda ledningar. Du kommer att ha en tät dialog med de involverade i projektet. Initialt kommer du att gå bredvid en kollega för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Vara med på kundmöten
 • Koordinera placeringen av markförlagda ledningar
 • Arbeta projektorienterat
 • Ha många kontaktytor med involverade i projekten
Tjänsten passar dig som är ny i karriären och lockas av att få vara en del av samhällsutvecklingen genom att delta och bidra i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Du kommer att få möjlighet att ta lärdom av mer seniora kollegor och få utbyta värdefulla erfarenheter för framtiden och på sikt axla mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Högskoleingenjör och/eller YH-utbildning exempelvis inom VA
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att kommunicera med kunder och hantera ritningar
 • Kunskap inom AutoCAD
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av VA-projektering

Som person är du nyfiken, snabblärd och har ett stort tekniskt intresse och strävan efter att ständigt utvecklas och lära dig mer. Som ledningssamordnare ser vi gärna att du trivs i en roll där du kommunicera med andra då du kommer arbeta projektorienterat och ha många kontaktytor. Vi ser även att du är öppensinnad som person och har lätt för att samarbeta med andra samt ser helheten i de projekt du är involverad i.

Övrig information
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: 6 månader heltid med chans till överrekrytering
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Sweco är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.