Är du NewCADs nya CAD/BIM-projektör?

Om jobbet

NewCAD söker nu två nya CAD/BIM-projektörer som vill utvecklas tillsammans med dem. Vi söker dig som är i början av din karriär eller dig som har ca 2-3 års erfarenhet inom branschen. NewCAD är ett bolag med flera stora uppdragsgivare, vilket kommer ge dig meriterande erfarenhet, av större utmanande projekt. Här får du chansen att utvecklas i en platt organisation med högt i tak, där allas åsikter räknas. Du har stor självständighet i ditt arbete och får arbeta med andra som, precis som du, älskar att arbeta i Autodesks produkter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för newCAD:s räkning två CAD/BIM- projektörer.
Som CAD/BIM-projektör kommer du inledningsvis att göra CAD-ritningar efter underlag och i takt med att du blir varm i kläderna även delta i och driva egna projekt.

NewCad består idag av åtta personer och vill bli fler. De sitter i fina lokaler på Södermalm i Stockholm där de delar kontorslandskap tillsammans med ytterligare ett företag inom samma bransch.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och newCAD:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos newCAD.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du kommer att upprätta fastighetsrelaterade ritningar. Du kommer till exempel arbeta med några av NewCADs största kunder och hjälpa till med bland annat brandritningar.

I takt med att du växer i arbetsrollen finns möjligheter att arbeta med utveckling inom BIM. Du kommer arbeta med de senaste Autodeskprodukterna och till stöd har du både kompetenta kollegor och din närmaste chef. För dig som vill utvecklas och vågar fråga finns det goda möjligheter att utvecklas och erhålla värdefulla kunskaper.

Vi söker dig som
 • Är nyutexaminerad och har en yrkes- eller högskoleutbildning inom bygg-, brand-, el- eller annat likande ingenjörsprogram
 • Via studier eller på annat sätt har skaffat dig kunskaper i Autodeskprodukter
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska
Det är meriterande om du
 • Har någon form av elbakgrund, från studier eller tidigare yrkesroll
 • Har ca 2-3 års erfarenhet från att ha arbetat som CAD/BIM projektör
Som person är du självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett noggrant arbetssätt. Du har en professionell framtoning och har lätt för att kommunicera med kolleger och kunder. Att du bidrar till gemenskapen på arbetsplatsen är en självklarhet då detta är ett litet företag som kännetecknas av en trevlig och familjär stämning. Arbetet innehåller både repetitiva och varierande arbetsuppgifter varför vi också ser att du är flexibel och prestigelös som person.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, newCAD har möjlighet att anställa omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Placering: Bondegatan 21, Södermalm Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo 08- 522 589 02
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Tjänsten kan även komma att tillsättas innan annonsen är nertagen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

newCAD har mångårig erfarenhet av enkla och kreativa lösningar inom CAD och digitala arkiv. Vi beskriver oss gärna som oberoende teknikkonsulter som arbetar inom bygg -och fastighetsbranschen. Vi har under denna tid arbetat för att skaffa oss en så pass bred och kunskapsmässigt hög kompetens, att kunder vänder sig till oss vare sig de står inför stora investeringsbeslut eller små ombyggnadsprojekt."