Är du modeintresserad och vår nya kundtjänststjärna?

Om jobbet

Är du intresserad av mode och redo att ta dig an ett uppdrag på Campadres kundtjänst? Vi söker nu två stycken kommunikativa, serviceminded och noggranna personer som vill ta sig an ett uppdrag på deltid vid sidan av studierna. Har du möjlighet att börja omgående? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Campadres räkning två kundtjänstmedarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Campadres önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Campadre.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med service och administration, allt för att säkerställa att allt går rätt till och att kunden är nöjd. I dagsläget sitter kundtjänsten med mailkorrespondens ut mot kunderna men ser att detta inom snart framtid även kommer utökas till telefonkontakt. Du kommer även ha kontakt med lagret i Norrköping för t.ex. status är på produkter. Kundtjänsten får dagligen in 100-200 ärenden. Bolaget är präglat av en entreprenörsaura med högt tempo i en bransch som är under ständig förändring. De sitter i fina lokaler i en vindsvåning på Kungsholmen.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på ärenden som till exempel produkt- och leveransfrågor
 • Ta emot mail gällande returer och hantera betalningar
 • Hantera enklare beräkningar i Excel
Vi söker dig som
 • Studerar och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har möjlighet att arbeta 1-2 dagar/vecka
 • Sätter kunden i fokus och därför ständigt jobbar för att ge den bästa servicen
 • Har en avslutat gymnasieexamen
 • Har tidigare erfarenhet, 1-2 år, av något servicerelaterat arbete, till fördel över mail och/eller telefon
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
 • Har grundläggande förståelse för Microsoft Excel
Det är meriterande om du även behärskar finska och/eller norska

För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att kommunicera med människor och tycker om kundservice. Du är effektiv och noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vi ser att det är en fördel om du tycker det är kul med mode och livsstil då du kommer att befinna dig i en miljö med trendmedvetna kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1-2 dagar/vecka, det varierar beroende på behov hos kunden
 • Placering: Kungsholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Campadre grundades i Sverige 2009 och expanderade till Norge, Finland och Danmark senare samma år. Campadre är den första och största shoppingklubben på nätet för företag och trendmedvetna konsumenter inom mode, hem och inredning, sport, elektronik, resor och andra livsstilsprodukter.

Campadre erbjuder en unik affärs- och marknadsföringsplattform för exklusiva varumärken som vill öka sin försäljning och samtidigt förstärka sitt varumärke på den Nordiska marknaden.