Är du målmedveten och vill arbeta i media branchen? Vi söker taggade säljare!

Framtiden · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Vill du jobba på ett spännande företag med stora möjligheter? Är du redo för utmaningar och brinner för sälj och kundkontakt? Här har du chansen att utvecklas och vara en del av en inspirerande och rolig arbetsmiljö! Vi går igenom annonser löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
  • Aktivt bedriva inneförsäljning inom B2B
  • Representera ett välkänt varumärke med gott rykte
  • Vara en medlem i ett riktigt motiverat team
Som innesäljare hos vår kund kommer du få arbeta med telefonen som ditt absolut viktigaste verktyg men även träffa kunder för att knyta viktiga kontakter. För att lyckas i rollen som innesäljare är det viktigt att du trivs i en konsultativ roll eftersom att kundkontakt och marknadsföring är väldigt viktig för företagets försäljning.

Din profil

Som person bör du vara:
  • Affärsmässig
  • Uthållig
  • Motiverad
Meriterande:
  • Erfarenhet inom sälj (gärna B2B)
  • Relevant utbildning
I rollen som innesäljare ser vi att du behöver känna dig genuint motiverad för att må bra i din yrkesroll. Vi söker en strukturerad säljare som tycker om att socialisera och vill ta första steget mot beslutsfattande.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid (8-17)
Placeringsort: Stockholm
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Wansölin, 0722452019

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Kunden säljer reklam och annonser och är ett av de största varumärkena inom sin bransch idag. Du kommer att ingå i ett försäljningsteam på omkring 8 personer med en försäljningschef som driver er framåt. Hos kunden arbetar de aktivt med Performance Management och stora utvecklingsmöjligheter finns för den som visar framfötterna. I försäljningsteamet arbetar alla med varma prospekt inom olika områden.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.