Är du intresserad av att bli en unik och viktig spelare i vårt säljteam för energibranschen?

Om jobbet

Är du en vinnare?
Jobbar du med försäljning eller vill lära dig om försäljning? Sporras du av tävlingar och möjligheter till personlig utveckling? Då är det hit du vill!

Känslan att tillsammans med sitt team nå de mål som vi har strävat efter är grym! Som team manager är min högsta prioritet att se mina medarbetare och möjliggöra personlig utveckling. På Webhelp är alla medarbetare viktiga byggstenar för att nå framgång- Oscar Svensson, Team Manager

För Sveriges Energi Hafslunds räkning söker vi nu vassa och serviceinriktade säljare som kan ta kundbemötande till en ny nivå. Hos Webhelp är DU som medarbetare vår viktigaste resurs och vi kommer ge dig förutsättningar till en växande karriär. För att du ska känna en trygghet i din anställning erbjuder vi dig både en fast kollektivavtalsbaserad grundlön samt möjligheter till tillägg i form av provision. Det är du som avgör hur lönekuvertet ser ut varje månad!

Som säljare kommer du att kontakta privatpersoner för att se över deras nuvarande lösning och även erbjuda lämpliga tilläggsprodukter eller tjänster. Service och kundfokus är viktiga parametrar och vi ser att du som söker är lyhörd för kundens behov. Arbetet utförs i ett kontorslandskap där miljön genomsyras av resultatfokus. Vårt högsta och viktigaste mål med arbetet är nöjda kunder!

Vi söker dig som

Är positiv, resultatinriktad samt motiveras av tydligt uppsatta mål. Du ska aktivt sträva efter en utveckling av dina resultat samt bidra till den goda stämningen som tar hela teamet framåt. Hos oss kommer det finnas många roliga tävlingar där du ges möjlighet att glänsa, varför vi ser det positivt om du är en tävlingsinriktad person som sporras av att kunna påverka ditt lönekuvert. Vi ser att du som söker har godkända betyg i svenska A och engelska A. För att vara aktuell för tjänsten får du inte finnas med i belastningsregistret, ett utdrag ur detta kommer att beställas i samband med eventuell intervju.

Arbetstid / Varaktighet
Vi söker både dig som kan arbeta heltid samt dig som vill arbeta deltid.

Arbetstiderna är förlagda under våra öppettider: 12-21 måndag till torsdag, 12-18 fredag. .

Startdatum för tjänsten är 16e januari.

Lön / Förmåner
Fast lön enligt kollektivavtal samt provision och säljpriser

Friskvårdsbidrag

Massagebidrag
Jobbfakta
Kontakt

Ring Oscar Svensson, 0731 53 72 12

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Som medarbetare hos Webhelp får du alla verktyg som krävs för att lyckas genom utbildning och kontinuerlig coaching. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få en bra grund att stå på för en fortsatt framtida karriär. Du får lära känna många härliga arbetskollegor som bidrar till Webhelps positiva arbetsklimat!

Webhelps Värdeord
Webhelps värdeord är: Lead, Learn, Share. Våra värdeord beskriver vad vi anser är viktigt i vårt dagliga arbete. De beskriver hur vi arbetar och hur vi vill uppföra oss för att lyckas göra vårt allra bästa i varje stund.

Som arbetsgivare brinner vi för att det ska vara

  • Fun & Social
Vi tycker det är spännande att möta kollegor och kunder.
  • Learning & Growing
Vi älskar att utvecklas och lära oss nya saker.
  • Challenges & Recognition
Vi tror på att ge, få och bekräfta våra prestationer.

När du har registrerat din ansökan kommer du att bli ombedd att fylla i ett personlighetsformulär via mail. Det är viktigt att du gör testet för att du ska gå vidare i rekryteringsprocessen.