Är du intervjubokaren med ambitionen att utvecklas inom verksamhetsdesign?

Om jobbet

Söker du värdefull administrativ erfarenhet och har förmågan till att ta mycket egna initiativ? Är du dessutom intresserad av design och verksamhetsutveckling? Då kommer du att trivas som fisken i vattnet på Tranformator design!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Transformator designs räkning en person som vill arbeta deltid som intervjubokare. I dagsläget har vi några konsulter som arbetar på plats och nu har Transformator Design behovet att anställa ytterligare två personer.

Academic Work söker för Transformator designs räkning dig som vill arbeta deltid som intervjubokare. Detta p.g.a att nuvarande intervjubokare är klar med sina studier och har fått heltidsarbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transformator designs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Transformator design.

Arbetsuppgifter

Som intervjubokare får du möjligheten att ringa många trevliga samtal där du hjälper vår kund att boka intervjuer inför deras kvalitativa research som utgör en bas för den produkt de erbjuder sina kunder. Transformator Design hjälper många stora internationella företag samt svenska myndigheter att förbättra sin verksamhet och sina affärer genom verksamhetsutveckling och affärsrelaterad design. För dig med ett stort intresse för verksamhetsutveckling och design är detta en fantastisk möjlighet att få en fot in i branschen, skapa förståelse samt praktisk erfarenhet av en mycket viktigt del i utvecklingsprojektet. Som intervjubokare ska du alltså inte själv intervjua respondenterna, utan enbart ringa varma samtal och boka in intervjutider. Det är ofta glada och trevliga samtal.

Vi söker dig som
  • Är studerande med minst 1 år kvar av dina studier och har ett flexibelt schema
  • Är bekväm med att använda telefon som redskap
  • Förmågan att se vad som behöver göras och komma med inputs i hur arbetet kan bli mer effektivt över tid
Det är meriterande om du:
  • Har telefonvana sedan tidigare
  • Har tidigare erfarenhet av verksamhetsdesign eller förståelse för branschen
  • Studerar relevant utbildning
I övrigt tror vi att du är duktig på att ringa upp okända människor, tydligt kan förklara varför man vill genomföra en intervju samt boka in intervjutider över telefonen. Dagarna för arbete kan variera med kort varsel, flexibilitet är därmed en viktig personlig egenskap för rollen. Vidare lägger vi stor vikt på din förmåga att vara noggrann, social kompetent samt strukturerad.

Start: Omgående

Omfattning: 2-10 dagar/månad, tillsvidare. Behovet kommer att variera över året, ibland kan behovet vara 4 gånger i veckan och andra gånger arbetar man inte alls under ett par veckor.

Placering: Stockholm, Slussen

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 mars

Om företaget

Transformator design är ett serviceföretag som erbjuder sina kunder tjänster inom design, varumärke, digital tjänsteutveckling, organisation- samt verksamhetsutveckling. Genom att göra djupintervjuer med sina kunders kunder erhåller de värdefull information som användes som grund för företagsutvecklingen.