Är du i börja av din karriär och vill knyta nya kontakter och utöka ditt CV med otroligt bra...

Uniflex · Administration · 16 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

Har du precis tagit studenten och inte kommit fram till vad du vill göra i framtiden? Eller kanske inte hittat något arbete som passar just dig? Uniflex växer så det knakar och söker kontinuerligt nya personer som vill jobba som ambulerande inom reception och växel.
Vill du öka chanserna för ett bredare kontaktnät, börja marknadsföra dig själv eller bara utöka ditt CV med otroligt bra erfarenheter inom receptionist/telefonistbranschen? Då är du rätt person för denna tjänst!

Som ambulerande receptionist är det viktigt att vara flexibel, ha en känsla för service samt att kunna hantera dagar som kan kantas av snabba beslut. Du får genom ditt arbete som ambulerande receptionist, telefonist och konferensvärdinna ett stort professionellt och socialt nätverk. Du får även otroligt bra erfarenheter för framtiden, detta eftersom du lär dig anpassa och arbeta med nya människor varje dag. Något som många framtida arbetsgivare kommer uppskatta! Du har själv möjlighet att marknadsföra dig själv då du blir ansiktet utåt både för kunder samt Uniflex själva.

Som ambulerande receptionist ingår du i en back up-pool där du ska vara tillgänglig mellan kl. 06.00-16.00. Den faktiska arbetstiden varierar men är belagd under kontorstid på vardagar.
Vi tillämpar en garantilön samt möjlighet till prestationslön. Detta innebär att du är garanterad 133/h lön varje månad förutsatt att du ej tagit semester eller är tjänstledig. Sedan tillkommer en prestationslön.
Enligt avtal ska du som ambulerande kunna åka till kunder runt om i hela stor Stockholm.

Tjänsten som ambulerande receptionist passar dig som trivs med att träffa och arbeta med nya människor och för dig som vill knyta nya kontakter i arbetslivet. Det är även viktigt att du är servicemedveten. En receptionist är alltid ansiktet utåt så därför är det viktigt att du har en positiv inställning och ett leende på läpparna. Som receptionist/ office manager kommer du inneha rollen som spindeln i nätet med många varierande arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta emot inkommande samtal från kunder, ta emot besök, utföra lättare administrativa uppgifter samt att hantera posten. Som företagets ansikte utåt är det viktigt att du trivs med att träffa nya människor och att ge service till både kunder och intern personal.
Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig!

Personliga egenskaper

Arbetet som receptionist ställer höga krav på en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är stresstålig, driven och har förmåga att ta egna initiativ. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende.
Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt datakunskaper, främst i MS Officepaketet. Har du erfarenhet från någon form av receptions- och/eller telefoniarbete är det meriterande, men det är absolut inte ett krav.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.