Är du fibertekniker och söker en ny utmaning?

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu fibertekniker till projekt runt om i Stockholmsområdet. Vår kund är ett väletablerat, framgångsrikt och växande företag i branschen. Tjänsten är en del i vår uthyrningsverksamhet och kommer att starta så fort vi hittar rätt kandidat och beräknas pågå under lång tid framöver.

Arbetsuppgifter som fibertekniker:
  • Dragning av duct
  • Fibersvetsning
  • Fiberblåsning
  • Mätning
  • Skrivande av egenkontroller och dagböcker
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fibertekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samtliga arbetsmoment men vi fäster särskild vikt vid svetsning och blåsning av fiber samt CAT6.

B-körkort är ett krav.

Då du kommer vara Uniflex ansikte utåt hos kund är de personliga egenskaperna mycket viktiga. Du är en arbetsam person som är händig och trivs med att arbeta praktiskt. Andra viktiga egenskaper är att du är ansvarsfull och alltid har kundens bästa för ögonen. Eftersom du kommer att arbeta i grupp är det viktigt att du är flexibel och är beredd att hugga i där det behövs. Kundkontakt är vanligt förekommande och det är därför viktigt att du är serviceinriktad, social samt talar och skriver på svenska obehindrat.

Sök tjänsten redan nu genom att bifoga CV och personligt brev på vår hemsida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.