Är du en systemintresserad ekonom? Välkommen till oss på Sweco!

Clarify AB · Ekonomi · 31 jan

Om jobbet

Det är din första dag i Swecos Reskontragrupp. Gruppen ingår i Sweco Ekonomiservice och är en del av Sweco Shared Service Center. Tillsammans med dina nya kollegor innebär din tjänst att föreslå och skapa effektiva lösningar och säkerställa faktureringsprocessen. Vi arbetar i det nya affärssystemet Maconomy. Vår leverantör Pagero hanterar flödet av e-fakturor. I din utmaning ingår även att ansvara för nyupplägg och underhåll av våra register löper på samt utveckla processarbetet tillsammans med att utföra det dagliga reskontraarbetet.

Din nya tjänst ger dig möjlighet att kombinera ekonomi tillsammans med ditt systemintresse och även få chansen att utvecklas inom området. Du kommer att fungera som en koordinator mellan IT-avdelning, kunder och leverantörer, en mycket efterlängtad roll av gruppen.

Det som gör tjänsten spännande för dig är din tidigare erfarenhet av att ha arbetat med reskontra i kombination med ditt stora intresse för system. Du har alltid varit nyfiken på att se hur kopplingen mellan system och ekonomi fungerar samt hur man kan effektivisera dessa processer.

En annan anledning till att just denna roll lockade var att de sökte en person som gärna ifrågasätter, är nyfiken och vill få möjlighet att använda sin proaktiva och lösningsorienterade sida. En person som gillar struktur, få ordning på alla delar i arbetet och dessutom får saker att hända.

Snart ska du träffa din blivande chef Ulrika. Här präglas ledarskapet av coachning och tydlig kommunikation. Arbetsmiljön är dynamisk och omväxlande med stora möjligheter till utveckling både professionellt och personligt. Ulrika ser sina anställda och får dem att växa i sina roller, hon skapar trygghet, vilket är något du värderar högt.

Din ansökan
Skulle det här kunna stämma in på din egen berättelse? Välkommen att söka tjänsten via Clarify, som vi samarbetar med i denna rekrytering. Har du några frågor tveka inte att höra av dig till Patricia Jerring på Clarify, 0704-19 99 04. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget