Är du en stjärna på service? Välkommen till OPR Finance kundtjänstteam!

Om jobbet

OPR Finance söker nu sin nästa kundservicemedarbetare som kan och vill leverera kvalitativ service. Vill du jobba i ett litet familjärt företag som sitter på bästa möjliga adress ? Om god service dessutom är din bästa gren? då kan det här vara jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för OPR Finance räkning en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till ett team på fyra personer. Tillsammans hjälps alla i teamet åt att besvara kundfrågor via både telefon och mejl. Samtliga i teamet bemannar även chatten. Då en del av kundtjänsten är outsourcad finns det en hög bemanning för att ge bästa möjliga kundbemötande och erbjuda kvalitativa samtal. Detta innebär även att det inte bildas samtalsköer, som kan upplevas stressande, utan här finns tid för varje kund. För att lyckas på bästa sätt i rollen kommer du att få en tydlig introduktion till arbetet. Du får även kontinuerlig feedback på ditt arbete via medlyssning för att ständigt kunna utvecklas och bli så duktig som möjligt i rollen.

Då företaget erbjuder finansieringslösningar är frågorna kopplade till bland annat kunders engagemang, konton, fakturafrågor samt produktionsinformation och avtalsvillkor. Gruppen samarbetar även tajt med kontoret i Finland gällande nya låneansökningar vilket innebär daglig kommunikation på engelska med det finska kontoret.

Bolaget är både internationellt och innovativt samt öppet för dig att vara med och påverka. Här erbjuds arbetsglädje och bra teamwork tillsammans med ambitiösa och målfokuserade kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OPR Finance önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OPR Finance.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Besvara kundfrågor via telefon, mejl och chattfunktionen
 • Administrera kundinformation i systemen
 • Vara delaktig i förbättringsarbeten och projekt
Tjänsten passar dig som trivs i kontakten med kunder och har förmågan att lyssna in, ge ett professionellt bemötande och ge den där lilla extra servicen. Kontoret i Stockholm är litet och personligt med nära kontakt till dina kollegor. Då företaget expanderar i snabb takt finns det utvecklingsmöjligheter på sikt genom att nya roller kommer att bildas. Vi ser dig i denna roll i ca två år innan det kan vara dags för dig att anta en ny roll eller ett nytt ansvarsområde.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har ca 1 års erfarenhet av att ha jobbat i en roll innefattandes kundservice
 • Är van användare av Office-paketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbete kommer att utföras på båda språken
Det är meriterande om du har arbetat inom bank, finans eller försäkring tidigare men det är inget krav

Som person är du genuint serviceinriktad och gör ditt bästa för att göra kunderna nöjda. Då du kommer att hantera olika system samt administrera kunduppgifter är det viktigt att du är noggrann och flexibel. Du kan bibehålla fokus trots flera parallella ärenden samtidigt. Du är vidare självgående i ditt arbete samt är en bra relationsskapare som värdesätter samarbeten högt. Naturligtvis är du även en person som sprider positiv energi till dina kollegor!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Lön: Fast månadslön enligt överrenskommelse
 • Arbetstider: Schemalagda tider, antingen kl 8.30-17.00 eller kl 10-19.00
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att OPR Finance kommer att utföra kreditkontroller/utdrag i polisregistret då företaget arbetar inom finans.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

OPR Finance AB ägs av OPR-Vakuus Oy som är ett väletablerat finansieringsbolag med säte i Helsingfors, Finland. OPR-Vakuus Oy erbjuder enkla finansieringslösningar för privatpersoner och företag. Sedan företaget grundades 2005 har OPR-Vakuus Oy hjälpt över 500 000 kunder med finansiering. OPR-Vakuus produktportfölj består av konsumentkreditslösningar, företagsfinansiering, betalningslösning för webbutiker samt en innovativ investeringsservice för privata investerare