Är du en erfaren socionom? Då behöver vi dig för uppdrag i Sthlm

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Just nu har vi ett antal kunder runt om i Sthlm som har ett stort behov av dig med bred erfarenhet av att arbeta eller har arbetat som socionom. Vi har uppdrag både på heltid samt deltid och med varierande uppdrags längd. På Veterankraft får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du får möjlighet att träffa andra personer inom ditt kompetensområde. Du kommer i dina uppdrag även erbjudas kontinuerlig och professionell handledning och coachning. Du bestämmer själv vilka förutsättningar och uppdrag som passar just för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som socionom kan du arbeta inom en mängd olika områden, till exempel socialsekreterare, kurator inom hälso- och sjukvård, inom psykiatrisk barn- och ungdomsvård (PBU), inom institutionsvård för barn och ungdomar, som familjerådgivare, inom kriminalvården och som behandlingspersonal inom exempelvis missbrukarvården. Arbetsuppgifterna innebär att du ska arbeta med både interna samt externa samarbetspartners för att säkerställa att den enskilde individen ska få så bra möjligheter och förutsättningar för att få leva ett självständigt och bra liv.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan likvärdig utbildning. Vi ser att du har goda kunskaper inom olika lagområden, god dokumentationsförmåga samt bred erfarenhet av myndighetsutövning.
Som person är du professionell, ansvarstagande och noggrann. Du är en god lyssnare och ser alltid en enskild individ bakom varje människas behov. Som person har du god samarbetsförmåga, men har även inga problem med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du behärskar svenska i både i skrift och tal.
Det är meriterande om du behärskar BBIC, Treserva m.fl.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan.
Jobbfakta

Ring Shanthi Kax, 076-308 43 83

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 apr

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.