Är du Doc-Connects nya Bemanningsadministratör?

Om jobbet

Är du en duktig administratör som tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter? Har du även ett sinne för detaljer och förstår vikten av ordning och reda? Vi söker dig som vill arbeta som Bemanningsadministratör hos ett ungt tillväxtbolag inom läkar- och sjuksköterskebemanning! Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Doc-Connect arbetar med bemanning av läkare och sjuksköterskor. Doc-Connect är ett snabbväxande entreprenörsföretag med starkt fokus på personligt bemötande och arbetar för att främja en jämlik vårdsituation i hela Sverige.

Kontoret i centrala Stockholm består idag av drygt 55 personer och de fortsätter att växa. De har i dagsläget 6 olika specialisttläkarområden för att skapa hög kvalitet och spetskompetens. Doc-Connect bemannar med läkare och sjuksköterskor samt socionomer, psykologer och medicinska sekreterare. Nu söker Doc Connect en Bemanningsadministratör som kommer att stötta Bemanningsansvariga administrativt i det operativa arbetet. Du kommer att tillhöra Doc-connects största team som arbetar med bemanning av sjuksköterskor, NurseConnect.

Det här är ett ungt och drivet bolag och passar dig som gillar administration samt att arbeta i en positiv miljö där det händer mycket.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Doc-Connects önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Doc-Connect.

Arbetsuppgifter

Som bemanningsadministratör kommer du att ingå i teamet NurseConnect där du stöttar de Bemanningsansvariga administrativt, vilket innebär ett mycket nära samarbete med flera olika bemanningsansvariga. Du kommer exempelvis att förbereda kontraktsskrivningar för dem, räkna på sociala avgifter/arbetsgivaravgifter, förbereda fakturaunderlag till ekonomiavdelningen. Vidare kommer du tillsammans med de andra tre bemanningsadministratörerna veckovis göra konsulternas löner.

Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du exempelvis att arbeta med att:
 • Boka resor/flyg/hotell till konsulterna
 • Genomföra referenstagningar
 • Tidrapportera och lägga in artiklar i systemet
Vi söker dig som
 • Är nyutexaminerad inom HR/ekonomi/ beteendevetenskap eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har någon typ av erfarenhet av administrativt arbete
 • Tidigare erfarenhet av service
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du använder båda språken i arbetet
Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete, du ser till att inget lämnas åt slumpen. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i skrift samt utför dina administrativa uppgifter med hög kvalitet. Du är lyhörd och mån om att skapa bra samarbeten med dina kollegor. Det är för dig en självklarhet att stötta och hjälpa dina kollegor! För att trivas på Doc-Connect är du utåtriktad och social, och du bidrar självklart med en positiv inställning till dina kollegor på kontoret.
 • Start: 10 januari 2017
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare där provanställning tillämpas
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo, 08-522 589 02
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Doc-Connect är ett företag som arbetar för jämlik vård oavsett var i Sverige patienten befinner sig. För att försäkra sig om att leverera hög kvalitet fokuserar man på noggrant urval, spetskompetens och personligt engagerade medarbetare.

Doc-Connect har delat upp sin organisation för arbete mot olika specialistläkarområden, där erfarna och kompetenta bemanningskonsulter är nischade mot respektive område, t.ex. Medicin, Psykiatri och Primärvård. Inom varje område arbetar och kan på ett professionellt sätt matcha aktuella uppdrag med rätt läkarkompetens på ett kvalitativt, prismedvetet och långsiktigt sätt. Man kan tack vare sin storlek ställa krav på de kliniker man arbetar med, vilket gör att läkare t.ex. får arbeta mer patientnära och får utöva sitt yrke som de är utbildade för, vilket ger Doc-Connect mycket nöjda konsulter och ett gott rykte i branschen.

Doc-Connect Nordic AB etablerades 2011 och har expanderat kraftigt de senaste åren. Idag har över 600 läkare och sjuksköterskor arbetat för Doc Connect som har bemannat samtliga landsting i Sverige och har ett starkt förtroende i branschen.