Är du dansktalande student och vill jobba hemifrån med översättning?

Om jobbet

Är du en student med danska som modersmål och vill arbeta med översättning på ett flexibelt uppdrag där du kan arbeta hemifrån? Nu söker vi dig som vill jobba extra med att översätta texter till IBAS blogg och hemsida från engelska och norska till danska!

Information om uppdraget

Academic Work söker för IBAS räkning en ambitiös person som vill jobba extra långsiktigt med översättning samtidigt som du studerar. Vi söker en person som har ett gediget intresse för att skriva och vill använda sig av den fallenheten vid sidan av sina studier.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IBAS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som översättare kommer du att arbeta hemifrån med att översätta texter från engelska/norska till danska. Texterna man arbetar med är till företagets blogg och hemsida samt kommer främst vara av teknisk karaktär. För dig som är flytande i danska är detta en unik möjlighet till ett flexibelt extrajobb där du får arbeta 1-2 dagar i månaden hemifrån. Då vår kund har ett återkommande behov av översättning är detta ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda.

Vi söker dig som

Trivs med administrativt arbete och vill arbeta med översättning bredvid studier, eller annan sysselsättning, då arbetet är flexibelt och kan ske hemifrån.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Är noggrann och systematisk
  • Är flytande i danska språket samt kan förstå grundläggande engelska och norska då man översätter från dessa två språk
  • Har intresse för och en förmåga att uttrycka sig skriftligen
Det är meriterande om du har en god teknisk förståelse då man främst kommer översätta texter inom IT, teknik och data.

Som person är du noggrann och strukturerad samt har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är du självgående och initiativtagande då du kommer att arbeta mycket självständigt.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
ÖVRIG INFORMATION

START: Omgående

OMFATTNING: ca 1-2 heldagar per månad, kan därför enkelt kombineras med andra jobb eller sysselsättningar

PLACERING: Hemifrån på distans

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Tolk & Översättare
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Ibas AB är Nordens ledande tjänsteleverantör inom dataräddning, dataradering och datautredning.
Företaget är idag ett dotterbolag till det amerikanska företaget Kroll Ontrack, som är internationellt erkänt för sin expertis inom dataräddning. I Kroll Ontrack-gruppen har Ibas ansvaret för Norden och Holland. Huvudkontoret ligger i Kongsvinger.
Kroll Ontrack erbjuder högteknologisk service och programvaror för att återställa, söka, analysera, presentera och radera data för privata och offentliga verksamheter, juridiska verksamheter och privatkunder.
För dig som vill ha ett självgående extrajobb där du arbetar på distans och online, är detta en perfekt tjänst där du stöttar företagets marknadschef sittande i Norge. Tveka inte att söka idag!