Brinner du för försäljning och vill göra karriär på Bredbandsbolaget ?

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Du kommer arbeta i ett team på olika orter i Sverige med att erbjuda villaägare fiber från Bredbandsbolaget.
Bredbandsbolaget har ett stort och pålitligt fibernät och erbjuder även en helhetslösning med bredband, tv och telefoni.

Vi erbjuder dig en flygande start med duktiga chefer och kollegor. Bredbandsbolaget förser dig med allt du behöver för att göra ett bra jobb ute hos kund och satsar på din utveckling. Du trivs med att resa, äta hotellfrukost och bo på hotell. Du får vara med och skapa något helt nytt i Bredbandsbolagets/Telenor Sveriges historia.

Lön: 22 000kr + provision utan tak.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har jobbat med försäljning eller dig som har en naturlig fallenhet av att lyckas som säljare. Du älskar att resa och träffa nya människor.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som säljare bör du vara glad kommunikativ, driven och vara en vinnarskalle.

Arbetets omfattning: Heltid, söndag-torsdag kl. 12.00 - 21.00.

Körkort meriterande

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Madeleine Leo på telefon 08-445 43 44 alt. Madeleine.Leok@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 aug

Om företaget

Bredbandsbolaget älskar kommunikation och vill hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi privatpersoner och företag tjänster som datatrafik, mobiltelefoni och fast telefoni.
Bredbandsbolaget ingår i en koncern inom telekom - en bransch där nya förutsättningar ständigt dyker upp. Det gör att vi lever i en värld där vi hela tiden måste ställa om för att möta nya krav från våra kunder. Det ställer krav på oss som företag och dig som individ.

Inom koncernen har vi flera varumärken du kan arbeta för - Telenor, Canal Digital Kabel, Glocalnet, Open Universe och Vimla.