Är du Bonnier Tidskrifters nya stjärntillskott? Sök tjänsten som junior webbutvecklare idag!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du en driven och proaktiv frontend-utvecklare som gillar att jobba nära affären? Lockas du av att arbeta hos ett marknadsledande företag? Här har du då en unik möjlighet att visa vad du går för!

Information om uppdraget

Bonnier Tidskrifter förser sina läsare med olika typer av magasin, böcker, tidningar samt sina digitala produkter, som nyhetsbrev, mobila tjänster och webb-tv. Deras digitala produkter har legat i framkant när det kommer till användarupplevelsen sedan år 2012. Hos Bonnier Tidskrifter kommer du som frontend-utvecklare att arbeta i produktteamet med annonsteknik hos de digitala hemsidorna samt applikationerna för att skapa en optimal kundupplevelse.

Tjänsten passar dig som inte räds en utmaning! Du kommer att arbeta i ett ungt team där samarbete är A och O, och där det ni gör direkt påverkar affären. Teamet har en god stämning och den senaste medarbetarundersökningen visade att det är i detta team man trivs allra bäst på kontoret!

* "Kulturen är väldigt viktig för oss i teamet och vi umgås mer än gärna även utanför arbetet. Afterworks är något som är frekvent återkommande, men är såklart frivilligt!

Är det här något som lockar dig? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Hos Bonnier Tidskrifter får du vara med på en resa där ständig tillväxt och utveckling är i fokus, samt där de personliga utvecklingsmöjligheterna är stora. I rollen som junior frontend-utvecklare kommer du tillsammans med ditt team att arbeta med stort fokus på annonsteknik för de webb- och applikationsbaserade produkterna. Det är en mångsidig roll där ni arbetar med alla delar av utvecklingen som t.ex. testning, utvärdering, praktisk användning samt vidareutveckling av produkterna. Till din roll hör ett stort ansvar för kundupplevelsen då arbetet ni gör i teamet har en direkt påverkan och syns tydligt på resultaten. Du kommer arbeta med teknik som är central för Bonnier Tidskrifters affär och har stor chans att bli superhjälten i teamet!

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta nära teamet för ad operations
 • Samla in data i syfte att utveckla och integrera annonssystem
 • Skriva kod och distribuera den snabbt
 • Göra research inför projekt
 • Felsöka och lösa problem genom att kontakta rätt personer
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier Tidskrifters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier Tidskrifter. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom relevatn område och upp till ett års arbetserfarenhet av frontend utveckling samt ett stort tekniskt intresse där du gärna lär dig ännu mer. Det är även viktigt att du har goda kunskaper inom:
 • JavaScript
 • HTML/CSS
Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av:
 • SSP (Supply-side platform) och DSP (Demand-side platform)
 • UX-fokuserad utveckling.
Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt proaktivt tankesätt. Du har lätt för att förstå dig på komplexa system och du ser vart det finns rum för lösningar av problem samt förbättringar. För att du ska vara en tillgång till teamet är du en tävlingsinriktad men prestigelös person som är lyhörd för dina kollegors framgångar såväl som utmaningar. Vi ser även att du är orädd och nyfiken i ditt sätt att axla rollen som junior frontend utvecklare. Det är ett högt tempo hos Bonnier Tidskrifter, och det är något som vi tror boostar både din fart och ditt driv!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sveavägen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa via teamets mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Bonnier Tidskrifter är en del av Bonnier AB, ett svenskt företag som har arbetat med publicering sedan 1837. Bonnier AB har sin bas i Norden men finns även i bl.a. USA, Tyskland, Storbritannien och Östeuropa. Bonnier har verksamheter i 16 länder runt om i världen med 9000 anställda.