Är du ansiktet utåt för ett framgångsrikt företag?

Om jobbet

Är du student och har ett genuint intresse för service? Då vill du arbeta i receptionen för investmentbanken ABG Sundal Collier!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ABG Sundal Colliers räkning 2 receptionister.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ABG Sundal Colliers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ABG Sundal Collier.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du ha daglig kundkontakt och vara ABG Sundal Colliers ansikte utåt då du tar emot besök på kontoret. Vidare kommer du ha kundkontakt via telefon.

Du kommer till exempel att:
  • Välkomna och hjälpa kunder
  • Boka resor, restaurangbesök och taxi
  • Koppla inkommande samtal
Tjänsten passar dig som studerar förslagsvis ekonomi och har ett intresse för finansvärlden.

Vi söker dig som
  • Studerar och har minst ett år kvar av dina studier då du kommer arbeta deltid
  • Du har tidigare arbetat med service, då exempelvis i reception
Som person är du

Servicemedveten då du är förtagets ansikte utåt. Vidare är du kommunikativ och trivs du i en roll där du dagligen får träffa nya människor. Du är även flexibel då du kan komma att täcka upp vid frånvaro av ordinarie personal.
  • Start: Början av september
  • Omfattning: Deltid, förvänta dig att få arbeta mer under sommar och jul samt under lov.
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

ABG Sundal Collier är en nordisk investmentbank. Se hur de presenterar sig på deras hemsida!