Aquisition Executive till expansiva Arval

Om jobbet

Vill du få in en fot i säljbranschen och få en chans att utvecklas i ett företag som satsar på dig? Har du ett intresse för bilar och fordonsbranschen? Då kan du vara Arvals nästa medarbetare! Här får du vara med på en spännande resa på ett företag i expansionsfas!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Arvals räkning en orädd och affärsmässig innesäljare. Här finns en chans att få arbeta i en dynamisk miljö på ett internationellt företag. I ett nära samarbete med Business Managers kommer du arbeta mot företagets högt uppsatta mål i deras innesäljteam.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arvals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Arval.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du etablera och upprätthålla kommersiell kontakt med syfte att omvandla prospekt till kunder. Du kommer vidare fungera som kontakt för din tilldelade prospektportfölj och arbeta proaktivt för att skapa nya kundrelationer.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa leads och prospekt utifrån listor i CRM-system
 • Boka kundmöten till Business Managers och följa upp efter mötena
 • Förbereda kreditansökningar
 • Lägga in information om kunden i CRM-systemet
 • Vara delaktig i framtagning av avtal
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en säljande roll med mycket kundkontakt. Vidare vill du vara delaktig i en organisation som befinner sig i en expansionsfas. Du vill även utvecklas inom försäljning, vilket du kommer ha goda möjligheter till på sikt inom organisationen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll alternativt från kundtjänst inom B2B. Vidare har du ett intresse för bilar.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Har en högskoleexamen, gärna i ekonomi eller motsvarande
 • Har körkort
 • Flytande i svenska och engelska då du dagligen kommer att använda dig av dessa två språk i tjänsten
 • Datatorvana och erfarenhet utav att jobba grundläggande i Microsoft Office-programmen, främst Excel.
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av att arbeta inom fordonsbranschen.

Som person är du kommunikativ och relationsskapande, och trivs med kundkontakt. Vidare ser vi att du är orädd och ihärdig med ett stort driv, och du vågar ta kontakt med nya människor utan att ge upp. Vi ser även att du har en förmåga att samarbeta eftersom arbetet ofta sker i team med tätt samarbete med kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Arbetstider: Kontorstider, 37,5 h/vecka
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Danderyd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Arvals huvudsakliga uppgift är att skapa och presentera lösningar för sina kunder som gör det enklare och optimerar effektiviteten kring fordonsleasing. Företaget grundades 1989 och ägs av BNP Paribas, Arval specialiserar sig på att erbjuda sina kunder full service kring allt som gäller fordonsleasing. Arval erbjuder sina kunder skräddarsydda lösningar som optimerar förares möjligheter till rörlighet och minskar de risker som är förknippade med förvaltning av fordon. Expertråd och hög servicekvalitet är grunden i Arvals kundlöfte. Arval är verksamma i 25 länder världen över och har över 4000 anställda. De är även verksamma i ytterligare 14 länder i form av ett nätverk av partners. Arvals totala leasing flotta uppgår till över 980.000 fordon världen över.