APPLIKATIONSTEKNIKER TILL BRANSCHLEDANDE FÖRETAG!

JobBusters · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som applikationstekniker kommer du att arbeta med att paketera och kvalitetssäkra kundens produkter inför installation. Du kommer också vara delaktig i att planera samt utföra uppdateringar av befintliga produkter, i vissa fall kan du till och med komma att leda sådana projekt. I ditt arbete kommer du också vara delaktig i felsökning och problemlösning av mjukvaran samt kringsystem. Rollen innebär också att du ansvarar för att supporta företagets interna miljöer och system.

Företagspresentation

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem för fastighetsbolag. Deras mjukvara är egenutvecklad och plattformsoberoende vilket gör den mycket anpassningsbar. Företaget har funnits sedan 1996 och de är idag 55 anställda med blandad bakgrund runt om i Sverige. Deras budord är helhet, trygghet och engagemang. Arbetsplatsen är placerad i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av teknikarbete med fokus på konfiguration och installation.
  • Du har kunskaper inom både Windows och Linux.
  • Du behärskar svenska i tal samt skrift då tjänsten kräver det.
  • Det är mycket meriterande om du har arbetat med MSSQL, VMware, nätverk, IT-säkerhet och VPN.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan hantera stress och som har en positiv inställning. Du är lösningsfokuserad och serviceminded samt gillar utmaningar. Vi ser också att du är ansvarstagande och trivs med att arbeta i team.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom företaget samt goda förmåner. Du blir också en del av ett glatt gäng som tillsammans hittar på mycket roligt.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Maja Fransson, 08-525 240 20

Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var