Applikationskonsult till BeX® Online

Perfect It · Ekonomi · 2 dec

Om jobbet

Vårt molnbaserade affärs-och retailsystem BeX® Online växer och vårt BeX® team behöver förstärkas med en applikationskonsult.

Du kommer att få vara med på en spännande resa där vi är en växande uppstickare och utmanare till de stora nationella och internationella affärs- och retailsystemen från Microsoft, Netsuite, Visma,
Extenda m fl.

Din uppgift blir att som applikationskonsult delta i kundprojekt, kundsupport och utvecklingsprojekt. Det innebär att genomföra utbildning, installationer, testning av programförändringar, telefonsupport, dokumentation mm.

Du kommer efter en inskolningsperiod att få möjlighet att ta ansvar för egna kundprojekt och installationer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av handelsverksamhet/detaljhandel och har en högskoleutbildning i ekonomi. Du bör ha en god förståelse för redovisning, datasystem och persondatorer. Du blir medlem i en liten snabbfotad organisation där vi stöttar och ställer upp för varandra. Du bör vara stresstålig, glad och social, prestigelös och inte vara rädd för att fråga, ha en god analytisk förmåga och kunna utrycka dig flytande på engelska och svenska i tal och skrift.

För mer information besök vår hemsida www.perfectit.se,
Läs även http://lonsamit.se/gamla-affarssystem-kostar-e-handelsforetagen-miljoner/

För frågor kan du kontakta Vd Lennart Söderberg,
08-556 183 94, lennart@perfectit.se

Ansökan med CV skickas senast 31/10 2016 till info@perfectit.se.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult
Kontakt

Mejla eller ring Lennart Söderberg, 08-556 183 94

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Perfect IT är specialiserad på att stödja företagsförsäljning i alla kanaler genom med hjälp av BeX® Online, som är ett egenutvecklat molnbaserat affärs- och retailsystem.
Perfect IT har idag av 7 medarbetare. Vi sitter i moderna trivsamma lokaler i Sickla köpcentrum. Vi planerar att anställa 1-2 personer ytterligare under 2016/2017.


Hitta hit

Visa var