Applikationskonsult för HR-system till Aditro i Sundbyberg

Aditro · HR & Personal · 28 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som konsult deltar du i och genomför projekt och aktiviteter inom HR-området hos välkända privata bolag på den svenska och nordiska marknaden. Framförallt handlar det om implementationer och införanden av Aditros webbaserade system inom lön, tid, resa, kompetens och masterdata. Du deltar i planeringen av kunduppdragen och har även en aktiv roll under försäljningsfasen där du ger support till Aditros säljorganisation inför och under kundmöten genom att exempelvis demonstrera olika lösningar. Tillsammans med projektledare och teknisk personal på Aditro jobbar du aktivt med behovsanalys, uppsättning, integrationsarbete, problemlösning, utbildning och överlämning.

I ditt ansvar ingår att på ett effektivt sätt säkerställa att kunduppdragen genomförs inom budgetramar och tidplaner samt att hela genomförandet håller hög kvalitet. Det är därför viktigt att du som konsult snabbt kan sätta dig in i och förstå hur kundens processer och system är uppbyggda, för att därigenom kunna påvisa effektiviserings- och förbättringsmöjligheter.

Som konsult på Aditro erbjuds du en flexibel och utmanande roll med stor variation där din möjlighet att förbättra och effektivisera kundens arbetsprocesser är stor. Du arbetar i en kundnära roll i en miljö där egna initiativ och idéer uppskattas och uppmuntras.

Erfarenhet, utbildning och person

För att lyckas i rollen som konsult så ser vi att du först och främst brinner för utomordentlig service, samt har en god förståelse för IT-applikationer, databaser och HR-processer. Erfarenhet från liknande konsultverksamhet, projektledning samt lön- och HR-system är särskilt meriterande. Du har akademisk utbildning inom IT, HR eller motsvarande.

Du är en kommunikativ person som skapar goda relationer och trivs i utåtriktade och kundnära roller. Vi söker dig som är lyhörd och analytiskt lagd med förståelse för kundens behov av processer och system. Du är strukturerad, trivs med att arbeta i team och har goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är på heltid och placerad i Sundbyberg. Resor inom Norden ingår i tjänsten.

Låter det intressant? För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Sundin, Consulting Director, se kontaktuppgifter nedan. Ansökningarna handläggs löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Forward looking, Dedication och Human touch.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Ansökan sker via denna länk: http://www.aditro.se/karriar-pa-aditro/lediga-tjanster

Kontaktpersoner

Mikael Sundin
Director Consulting Sweden
+46104512480
mikael.sundin@aditro.com

Jeremias Grym
Akademikerna
+46104511713
jeremias.grym@aditro.com

Camilla Regn
Unionen
+46104511807
camilla.regn@aditro.com
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt

Ring Mikael Sundin, +46104512480

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Aditro är ett ledande tjänsteföretag inom HR-, löne- och ekonomiförvaltning. Med våra lösningar stöttar vi våra kunder i utvecklingen och driften av sina processer för att skapa en enklare jobbvardag.

Tusentals kunder inom den privata sektorn litar på vårt innovativa och omfattande utbud. Våra kunder betjänas av över 900 skickliga Aditro-proffs i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland. Efter ett halvt sekel av nordiskt ledarskap med lösningar inom personal- och ekonomiförvaltning har vi på Aditro den breda kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig förenkla din jobbvardag så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. Besök www.aditro.se.

Aditro är utsett till ett av 2016 års Karriärföretag av Jobtip som ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Därmed är vi nu utsedda till Karriärföretag för fjärde året i rad! Läs mer på www.karriarforetagen.se/company/aditro