Ansvarstagande ekonomiassistent till MTR Nordics ekonomiavdelning

Academic Work · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en dynamisk miljö där det händer mycket. För att trivas i rollen bör du gilla att ta ansvar och ha lätt att samarbeta med andra då detta ingår i ditt dagliga arbete. På MTR Nordic får du ta del av en internationell miljö som i dagsläget genomgår en omfattande expansion. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MTR Nordics räkning en driven och ansvarstagande ekonomiassistent med erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du kommer att arbeta på MTR:s huvudkontor som ligger vid Västerbroplan. Du kommer tillhöra reskontragruppen som idag består av cirka 4 medarbetare och är en del av MTR Nordics redovisningsavdelning. Då MTR Nordic är ett bolag i framkant som expanderat mycket det senaste året söker de nu nya medarbetare som vill vara en del av deras resa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MTR:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MTR.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på MTR kommer du till en början att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Tillsammans med dina närmaste kollegor ta hand om leverantörs- och kundreskontran
 • Ta hand om kassaredovisningen
 • Hantera bolagets reseräkningar
Vi söker dig som
 • Har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter
 • Obehindrat kan uttrycka dig i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är även meriterande om du har ett nyfiket IT-intresse och ser möjligheter där andra ser hinder.

Som person är du en riktig doer som inte tvekar att kavla upp ärmarna om det behövs. Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta då detta kommer krävas i rollen. Eftersom du kommer arbeta nära andra kollegor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med detta.

Övrig information
 • Start: Med hänsyn till viss uppsägningstid
 • Sista ansökningsdag: Eftersom vi kommer att göra löpande urval önskar vi din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 oktober 2016
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: DN-skrapan, Kungsholmen
 • Kontaktuppgifter: Caroline Boström
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

MTR Nordic Sedan 2009 ansvarar MTR för drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL och från december 2016 kommer även Stockholms pendeltåg att drivas av MTR. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna vår viktigaste tillgång. För mer information, se www.mtrnordic.se