Ansvarig Kommersiell Planering Kampanj till Coop

Coop · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Vill du vara med på en spännande förändringsresa inom Kampanj? Då är detta jobbet för dig! Till huvudkontoret i Solna söker vi en dynamisk och senior Ansvarig för Kommersiell Planering till vårt Kampanjteam som består av cirka 17 personer. Kampanjteamet utgör en viktig knytpunkt för hela Coops verksamhet och har ett nära samarbete med i stort sett alla nyckelfunktioner inom bolaget samt leverantörer. Som Ansvarig för Kommersiell Planering hos oss har du en mycket viktig roll där du kommer driva planeringen av den strategiska kampanjinvesteringen. Då rollen är ny kommer du ha stora möjligheter till både personlig utveckling och att starkt bidra till och påverka vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som Ansvarig för Kommersiell Planering är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva årsplanen avseende kampanjinvesteringen. Genom löpande styrning, optimering och monitorering av kampanjårsplanen ansvarar du för att investeringsnivån i varje kampanjperiod levererar önskad effekt. Du säkerställer en erbjudandestruktur som ökar effektiviteten i våra kampanjer i respektive kampanjperiod, butiksformat och på kategorinivå, allt i relation till budget och strategi. Vidare kommer du att tillsammans med Produktansvariga säkerställa att investeringsnivåer och kommersiella prioriteringar är förankrade och implementeras.

Som Ansvarig för Kommersiell Planering har du ett tätt samarbete med och stöd i Kampanjteamets Business Controller och Analytiker. I rollen kommer du även att i högsta grad vara delaktig i att utveckla Coops kampanjstrategi, driva strategiska projekt inom området och ta fram affärsmål. Du rapporterar till Chefen för Kampanj.

Din profil
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och flera års erfarenhet av att arbeta i liknande roller. Du har erfarenhet från brett, strategiskt och riktat kampanjarbete och en god förståelse för såväl finansiella som kommersiella aspekter. Vidare har du mycket goda ekonomiska kunskaper.

Som person är du en kommunikativ nätverksbyggare som trivs med att ha många interna kontaktytor. Du har förmågan att se detaljer såväl som helheten, skapa förbättringar på både kort och lång sikt och drivs av att kommunicera din kunskap vidare i organisationen och. För att bli framgångsrik i rollen är du analytisk, lösningsfokuserad och har en stark drivkraft att arbeta mot resultat och utifrån det skapa tydliga, effektiva planer och mål. Vidare är du initiativtagande, flexibel och trivs i en händelserik miljö där förändrade förutsättningar är en del av din vardag.

Ansökan
Stämmer ovanstående in på dig och du vill bli en av oss - tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Har du inte dessa dokument tillgängliga går det bra att söka genom att logga in på din LinkedIn-profil när du klickar på länken. Ansök redan idag då urvalet sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Petersson, 0709 - 29 03 91.

Sista ansökningsdag är den 11 december 2016. Välkommen med din ansökan!

Inom Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sökord: Kampanj, strategi, strateg, finans, detaljhandeln, dagligvaruhandeln, analys, kampanjplanerare, kampanjansvarig, kampanjstrateg, kampanjplanering, kampanjchef
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt

Ring Viktoria Petersson, 0709- 29 03 91

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten. Inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Coop finns på över 700 platser i landet och är
Sveriges enda kooperativa matbutikskedja. Det betyder att det är du, tillsammans med 3,3 miljoner andra medlemmar, som äger Coop via den konsumentförening du är medlem i . Läs mer på www.coop.se. och följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.


Hitta hit

Visa var