Ansvarig för Digitala kanaler och Kandidatinflöde

ID Entity · Marknadsföring · 11 nov

Om jobbet

Efterfrågan på ID Entitys tjänster har stadigt ökat sedan starten 2007 och vi utökar nu med ytterligare en engagerad och professionell kollega till en helt ny roll! ID Entity erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö där vi utvecklas, trivs och har roligt tillsammans! Du blir en viktig lagspelare i vårt team på 10 personer. Vi sitter i charmiga lokaler på Engelbrektsgatan 9-11, med Humlegården som närmsta granne. ID Entitys affärsidé är att leverera affärsmässig, engagerad och professionell HR kompetens, så att våra kunder, konsulter, kandidater och klienter ökar värdet på sitt humankapital och når sina mål och visioner.

Är du en person som är positiv, utvecklingsinriktad och strukturerad med genuint intresse för digitala kanaler och människor? Då tror vi att du kommer trivas hos oss och i den här rollen. Andra egenskaper som kännetecknar dig är din förmåga att ta ansvar, din flexibilitet och din prioriteringsförmåga. Du trivs som bäst i en ad hoc miljö, där fokus ligger på både leverans och kvalitet. Du motiveras av ett jobb med många kontaktytor, i nära samarbete med kunder, leverantörer, konsulter, kandidater och kollegor.

Du kommer att ansvara för ID Entitys digitala kanaler och säkra upp att vi syns på rätt ställen och kontinuerligt får kontakt med nya kandidater och konsulter.

Några av dina ansvarsområden:
  • Strukturerade kandidatsökningar i våra interna system samt på LinkedIn och i andra kanaler
  • Delta i projekt kring digital marknadsföring samt studentaktiviteter och marknadsföring på universitet och högskolor
  • Uppdatering och effektivisering av den egna kandidatbasen
  • Screening av ansökningar och ta fram kandidater
  • Bevaka och uppdatera jobbannonser på våra digitala plattformar
  • Lyfta fram och publicera nyheter på digitala kanaler
Vi letar efter dig som har ca 3-5 års erfarenhet, gärna från en liknande roll t.ex. som Delivery- eller Resource Manager, Researcher, Rekryteringskonsult eller Konsultchef. Du har arbetat kundnära i en miljö som kännetecknas av högt tempo, entreprenörskap och professionalism. Din utbildning är troligen inom IT, HR eller ekonomi.

Du är duktig på att kommunicera på engelska och svenska på alla nivåer och har mycket god systemvana och hanterar med lätthet CRM, rekryterings- eller konsultverktyg.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 3 oktober, men kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer kontakta Cecilia Hasslev 073 341 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se eller Kicki Segert 070 771 57 17, kicki.segert@id-entity.se.

ID Entity är ett konsultföretag i framkant inom Human Resources. Vi strävar efter att arbeta långsiktigt med våra kunder i olika faser och blir därmed ett kvalificerat bollplank i hela HR processen. ID Entitys konsulter har ett starkt engagemang i sina kunduppdrag och lägger stor vikt vid att arbeta såväl kvalitativt som effektivt och snabbt.

Våra främsta kännetecken är Engagemang, Professionalism och Affärsmässighet.

Välkommen till ID Entity
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Marknadsföring
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Ring Cecilia Hasslev, 073 341 41 98

Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget