Anläggningsdykare

Om jobbet

Stockholm Hamnentreprenad AB,ett dotterbolag inom Peab, drivs som ett effektivt servicebolag med flera sjönära uppdragsgivare som har högt ställda krav på kvalitet och kunskap. Vår långa historia samt våra samlade erfarenheter tillsammans med moderna krav på miljö, ekonomi och kvalitet gör oss till trygg leverantör av sjönära tjänster inom områdena el, sjö, mark, anläggning samt mekanik och stålarbeten.

Vi söker nu en dykare som vill vara med och utveckla Stockholm Hamnentreprenad AB!

Om tjänsten
Dykavdelningen utför bland annat ombyggnationer och underhåll av kajer, bryggor och marina konstruktioner. I din roll som dykare på Stockholm Hamnentreprenad kommer du att arbeta med anläggningsarbeten som innefattar armering, formning, gjutning, svetsning, sprängning, inspektioner och mycket annat. Sammanfattningsvis innefattar tjänsten alla former av entreprenadjobb under vattnet.

Om dig
Som person är du positiv, strukturerad och trivs med att arbeta i lag. Du har gedigen erfarenhet av marinnära anläggningsprojekt och god samarbets- och kommunikations förmåga. Vi ser även att du har:
  • B50 Yrkesdykcertifikat
  • Godkänd läkarundersökning för dykeriarbete
  • B-körkort
Meriterande om du även har:
  • Yrkesbevis inom byggrelaterat område
  • Andra utbildningar och kravkurser relevanta för yrket
  • Relevant erfarenhet för yrket
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Om att arbeta på Peab
I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Johan Björk, Arbetschef, 070-770 73 32,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Johan Björk, Arbetschef, 070-770 73 32

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.