Om jobbet

Vi på Peab Drift & Underhåll söker nu flera anläggare till spännande projekt i Stockholms innerstad. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och innefattar anläggningsarbete i projekt vid byggnation av yttre miljöer såsom vägar, gång- och cykelbanor. Även VA-arbeten och justering inför asfaltering är en del av rollen samt löpande reparationer av gatumiljön.

Om dig
Du är redo för nya utmaningar och har tidigare erfarenhet som anläggare inom ovan nämnda områden och trivs med att arbeta själv såväl som i grupp. Du är positiv och trivs med att arbeta i utomhusmiljöer. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Krav
B-körkort och minimum 3 års erfarenhet av anläggningsarbete. Meriterade är om du har yrkesbevis inom anläggning eller andra utbildningar inom relevant område. Tjänsten är på heltid.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Dante Crespo, Avdelningschef Drift & Underhåll, 070-779 40 20,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Ring Dante Crespo, Avdelningschef Drift & Underhåll, 070-779 40 20

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.