Anbudskoordinator till White Arkitekter

Academic Work · Juridik · 19 dec

Om jobbet

White Arkitekter är Skandinaviens största arkitektkontor som erbjuder en utmanande, givande och kreativ miljö för personer med höga ambitioner. Nu söker vi nästa tävlingsinriktade projektledare. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för White Arkitekters räkning en anbudskoordinator med start omgående. Konsultuppdraget kommer att pågå i sex månader men för rätt person finns möjlighet till att bli överrekryterad direkt hos kund efter avslutat uppdrag. White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och de erbjuder en kreativ miljö för personer som är nytänkande med höga ambitioner. White arbetar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. I strävan efter hållbarhet integrerar de ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det de gör. Företagets kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som Anbudskoordinator är du övergripande ansvarig för anbudsverksamheten i stockholmsregionen. Du sköter bevakningen av nya upphandlingar på marknaden med hjälp av olika bevakningstjänster. Efter ett första urval presenterar du relevanta upphandlingar för kontorsledning och uppdragsgivare. Kommer ni sedan påbörja projektet intar du rollen som projektledare och driver processen framåt tills dess att anbudet är inskickat.
Under processens gång ansvarar du för att få det material du behöver från de olika parterna i den utsedda projektgruppen och tillsammans säkerställer ni att anbudet på bästa sätt svarar mot ställda krav. Du ansvarar även för uppföljning när tilldelningsbesked kommer. Oftast kommer det att pågå flera parallella anbudsarbeten för olika uppdragsledare vilket ställer krav på att du kan jobba med många uppgifter samtidigt. Ditt arbete bedrivs i nära samarbete med uppdragsledare och kontorsledning.

Sammanfattningsvis består arbetsuppgifterna av:
 • Projektledning av anbudsarbetet och vara behjälplig för uppdragsledare och ansvariga arkitekter och specialister
 • Tolka anbuds- och avtalsvillkor samt ta fram och sammanställa det material som efterfrågas
 • Utveckla anbuds- och referensmaterial
 • Bevaka upphandlingsdatabaser och tilldelningsbeslut
VÄGEN IN FÖR DIG

Är du i början av karriären och vill bli en del av Academic Works nätverk? Då har du chansen nu! Detta är verkligen en chans till att få visa framfötterna hos en mycket attraktiv och spännande arbetsgivare med möjligheten att bli rekryterad till White efter avslutat uppdrag.

Vi söker dig som
 • Är i början av din karriär med några års arbetslivserfarenhet.
 • Har relevant akademisk högskoleutbildning från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du läst juridik, marknadsföring, ekonomi eller kommunikation.
 • Har arbetat med projektledning.
 • Har tidigare erfarenhet från arbete med anbud och lagen om offentlig upphandling.
 • Har intresse för affären
 • Är van att arbeta både i Officepaketet och InDesign.
 • Är starkt kommunikativ muntligt och skriftligt i både svenska och engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet från arkitektbranschen.

Som person kan du styra ditt arbete självständigt och driva processen framåt med förmågan att kommunicera med olika kontaktytor och dra i trådar. Du är vidare mycket noggrann och har känsla för detaljer samt har förmågan att arbeta mycket intensivt under stundtals mycket hög press.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Se till att ditt CV är uppdaterat och glöm inte det personliga brevet. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

UPPDRAGETS OMFATTNING: 6 månader med chans till överrekrytering

UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid, kontorstider

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Läs mer om White och deras spännande projekt på företagets hemsida White Arkitekter