Anbudskonstruktör

Om jobbet

Vill du arbeta i en kreativ miljö där vi tillsammans skapar de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige?

Nu söker vi anbudskonstruktörer till vårt huvudkontor i Stockholm. Möjlig placering kan även vara på vårt kontor i Kungsör eller Örebro.

Arbetet med att ta hem affären innebär ett spännande ansvar för att Strängbetong ska fortsätta vara Sveriges ledande stombyggnadsföretag. Affär ansvarar för att bearbeta marknaden i linje med företagets försäljningsstrategi och lämna anbud på projekt. Hos oss är det viktigt att skapa den bästa stomlösningen för våra kunder och göra lönsamma affärer samt upprätthålla goda kundrelationer.

Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som anbudskonstruktör samtidigt som du har en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och utmaningar.

I rollen som anbudskonstruktör har du möjlighet att påverka en byggnads stomkonstruktion i tidigt skede. Din uppgift blir att ta fram smarta och kostnadseffektiva stomlösningar för både kunden och Strängbetong. Du ansvarar för såväl dimensionering som att ta fram förslagsritningar för de förslag som
Strängbetong lämnar i sina anbud.

Du kommer ingå i en grupp som består av affärsansvariga, kalkylingenjörer, och anbudskonstruktörer vilka är placerade på fyra orter, Stockholm, Kungsör, Örebro och Hudiksvall.

Vi söker dig som är erfaren konstruktör och vill påverka en byggnads stomkonstruktion i tidigt skede. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med erfarenhet av konstruktionsarbete och dimensionering, med god kännedom om prefabricerade betongelement. Du tycker om variationen mellan små och stora projekt och utmaningen i att arbeta med både enkla och komplicerade stommar. Då arbetet medför dagliga kontakter såväl internt som externt ser vi gärna att du är utåtriktad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Hos oss arbetar cirka 1200 personer inom olika arbetsområden - allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Vid frågor kontakta Affärschef Lisa Sundström 08-615 82 09.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Lisa Sundström, 08-615 82 09

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Utgångspunkten är färdiga koncept för varje byggnadstyp som vi sedan anpassar utifrån projektets förutsättningar och de behov du har som kund. Betongelementen tillverkar vi i våra produktionsanläggningar varpå vi transporterar de färdiga delarna till byggarbetsplatsen och monterar ihop dem där huset ska stå.