Anbudsingenjör Hus

NCC · Teknik & Ingenjör · 11 dec

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

Nu söker vi en anbudsingenjör till vårt specialistteam inom vår verksamhet för kommersiella fastigheter i Stockholm, avdelning Hus. Avdelningen är inne i en spännande tillväxtfas och har de senaste åren genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i den nya Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Närmast på agendan står flera strategiska partneringavtal samt många spännande projekt i projekteringsfasen bland mycket annat. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Avdelningen omsätter cirka 2 Mdr kronor och är ca 400 anställda.

Här är dina nya utmaningar

Som Anbudsingenjör har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är med ifrån tidigt skede och arbetar tätt tillsammans med affärschef, projektchef samt installationsansvarig. Efter erhållet projekt är du även med i uppstarten av det nya projektet för att föra över dina kunskaper till produktion. I rollen gör du allt ifrån mängdavtagning till överslagsberäkningar och omfattande detaljkalkyler. Till din hjälp har du verktyget VDC.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med en byggteknisk högskoleutbildning alternativt arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du har troligen något års erfarenhet från produktion som arbetsledare eller motsvarande. Du har ett stort intresse för IT och använder dig dagligen av olika IT-verktyg där VDC är ett av dem. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Anbudsarbetet är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Stora utvecklingsmöjligheter

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åke Svenshammar, Specialistchef, projektekonomi på 070-595 28 91 eller HR-specialist Rekrytering 08-585 521 04, marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2016-12-11.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.