Anbudsansvarig / Projektledare till företag inom vuxenutbildning

Om jobbet

Är du ansvarstagande, entusiastisk samt har tidigare arbetat inom inköp eller anbud? Då kan du vara den vi söker! För kunds räkning söker vi nu en anbudsansvarig/projektledare till företagets anbudsenhet. Du kommer leda projektgrupper kopplade till anbud och ansvara för att processen kring dem tillgodogörs. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Uppdraget, som är på konsultbasis, planeras pågå under 4 månader, med start slutet av oktober/ början av november. Du kommer arbeta heltid som konsult via Poolia. Möjlighet till eventuell förlängning finns.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
 • Sammanställa en uppdragsbeskrivning för varje anbud.
 • Sammansätta och sammankalla anbudsteam inför varje anbud.
 • Leda anbudsarbete och sätta en tidsplan för processen.
 • Analys av förfrågningsunderlag genom att identifiera och belysa kravställningar.
 • Samordna anbudsarbete genom att delegera och dela ut ansvar och arbetsuppgifter till anbudsteamet.
 • Kontakt med upphandlaren och bevakning av frågor och svar och övrig information under anbudsprocessen.
 • Samla in information, material och dokument och sammanställa anbudet.
 • Kvalitetssäkra anbudet mot uppställa krav i förfrågningsunderlaget.
 • Ansvara föra att anbudet skickas in på rätt sätt och i rätt tid.
 • Bevaka kommande tilldelningsbeslut.
 • Analys av tilldelningsbeslut för att identifiera kommande utvecklingsbehov i anbudsarbete eller konceptarbete.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och minst fem år av relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du antingen arbetat inom inköp eller med anbud tidigare och har du erfarenhet av LOU är det meriterande. Vidare har du en känsla för detaljer och tycker att projektledning är roligt. Du har god samarbetsförmåga med dina kollegor och är duktig på att skapa goda relationer. Du talar och skriver svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska. Som person är du ansvarsfull och förtroendegivande. Du är van att hålla deadlines, tidsramar och strukturera upp ditt arbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Ekonomi
Underkategori
Projektledare
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.