Analytiker med mycket goda kunskaper i excel sökes omgående!

StudentConsulting · Ekonomi · 28 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du vara med och påverka? har du mycket goda kunskaper i excel och har studerat ekonomi/it eller teknik? Då kanske det är dig vi letar efter! Sök nu, tjänsten ska tillsättas omgående.
Till kund söker vi nu en analytiker. Som analytiker kommer du att arbeta med att analysera nyckeltal som rör kundtjänsten. Kunden arbetar hårt för att ständigt utveckla och förbättra sin kundtjänst och du kommer att vara en viktig del i denna utveckling. På plats i Stockholm finns tre affärsansvariga som du kommer att arbeta nära. I början kommer du att bli introducerad och arbetsledd men sedan är tanken att du kommer att arbeta mer självständigt.

Vidare kommer du:
  • Skriva underlag och rapporter för de nyckeltal du analyserar
  • Koppla nyckeltalen till praktiken och hur man kan arbeta för att förbättra affären
  • Ha kontinuerlig kontakt med andra intressenter i företaget
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Kontorstider tillämpas på arbetsplatsen. Företaget är beläget i Stockholm. Tillsättning omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk utbildning, med fördel inom ekonomi, IT eller teknik.
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Är mycket bekväm i att arbeta med Microsoft Excel och har i övrigt god datorvana.
  • Flytande i engelska i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kundtjänst och/eller inom telekombranschen, Detta är dock inget krav.
Som person är du analytisk och har ett gott siffersinne. Du tycker om att arbeta proaktivt och utvecklingsinriktat för att hela tiden förbättra organisationens verksamhet. Vidare trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är också en glad person som sprider positiv energi omkring dig.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!