American Express söker en finsktalande student till avdelningen för Concierge Service

Om jobbet

Gillar du att resa, gå på museum och äta ute? Är du dessutom flytande i det finska språket? På American Express Concierge Service hjälper du kunder med allt från att boka bord på restaurang i New York till att tipsa om servärdheter i Paris! Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för American Express räkning en studerande finsktalande medarbetare till deras avdelning för Concierge Service i Stockholm. I denna tjänst krävs det stor flexiblitet av dig som konsult då du på kort varsel ska vara beredd på att hoppa in vid sjukdom och ökat behov på avdelningen. Du förväntas även arbeta heltid under jul- och sommarledigheter. Du kommer ingå i ett engagerat team om tre medarbetare och sitta på avdelningen för Travel och Lifestyle Service på American Express. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 08:00-17:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos American Express.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på avdelningen för Concierge Service kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till American Express kunder. Du kommer att sitta tillsammans med teamet för Concierge Service på deras nyrenoverade kontor på Gärdet i Stockholm. Du kommer få goda möjligheter att utvecklas i din roll. Tjänsten innebär exempelvis att hjälpa American Express kunder med att spåra borttappat bagage, boka biljetter vid stora biljettsläpp, boka bord på restauranger utomlands eller söka reda på annan information.

Du kommer till exempel att:
 • Via telefon och mail ge service till kunderna vid olika typer av förfrågningar
 • Leta rätt på information på Internet för att lösa kundernas behov
 • Kontakta externa parter, exempelvis restauranger för att slutföra kundens ärende.
Utvecklingsmöjligheter

Du kommer att ges en introducerande utbildning och kommer därefter att jobba mot att nå American Express högt uppsatta mål. För att nå dessa kommer du att erbjudas uppföljning av dina prestationer och coachning. Detta är en värdefull chans att utvecklas såväl personligt som professionellt, samt ger dig en inblick i ett världsomspännande bolag.

Vi söker dig som

Har 1-2 års erfarenhet av att jobba med service, möjligtvis har du haft ett sommarjobb eller arbetat extra vid sidan av dina studier. Vidare har du en god administrativ förmåga. Det är en fördel om du har ett intresse för det sociala livet, är kulturintresserad och t.ex. känner till nattklubbar och restauranger.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Är student och har minst ett år kvar av dina studier
 • Du har god sökvana på Internet samt eventuellt är van att söka i databaser
 • Flytande i det finska språket
Det är mycket meriterande att ha vana av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg. Förutom finska så ska du även ha goda kunskaper i svenska och engelska.

För att ge bästa möjliga service till American Express kunder ser vi att du är en effektiv problemlösare som lätt kan komma fram till kreativa lösningar. Du har alltid kundens intresse i fokus och är van vid att leverera bästa möjliga service. Vidare ser vi att du är mycket flexibel och stresstålig, samt har skinn på näsan och är ansvarsfull.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt extra vid behov samt heltid under jul- och sommarledigheter.
 • Arbetstid: Måndag-fredag 08:00-17:00
 • Placering: Gärdet
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 apr

Om företaget

American Express www.americanexpress.com/sweden/ är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster samt resebyrå. Avdelningen du kommer att arbeta på heter Lifestyle Services och ger utvalda American Express-kunder exklusiv service.