Ambitiös säljare sökes till Wella på 1,5-års vikariat med möjlighet till fast anställning!

Om jobbet

Som affärsutvecklande säljare på Wella bearbetar du befintliga och nya frisörsalonger inom distrikt södra Stockholm. Tjänsten är föräldrar-ledighetsvikariat och det finns möjlighet till fortsatt fast anställning. Du ansvarar för försäljningen av färger och hårvårdsprodukter från Wella Professionals, Sebastian Professional, System Professional, Nioxin och Sassoon Professional.

Dina arbetsuppgifter
 • Med stöd av Wellas affärsmetodik och med din fallenhet för affärer hjälper du dina kunder i distrikt södra Stockholm att utveckla businessen inom hårvård.
 • Utveckla våra kunders affärsverksamhet genom att informera och utbilda om proffsprodukter från våra varumärken Wella, Sebastian, System Professional, Nioxin och Sassoon, sälja kampanjer och nyheter.
 • Skaffa nya kunder.
 • Arbeta grundligt i ett sofistikerat orderhanteringssystem som ger dig värdefull information om dina aktiviteter och kundkontakter.
 • Du utgår hemifrån.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har gymnasieutbildning och gärna även eftergymnasial utbildning.
 • Förmodligen har du arbetat några år med någon form av försäljning eller service och du har förmågan att skapa en snabb och nära relation med kunder. Du är orädd, snabbfotad, driven, resultat- och tävlingsinriktad.
 • Varje kundbesök ser du som en potentiell affärsmöjlighet och med ditt engagemang, goda servicekänsla och näsa för affärer skapar du ett långsiktigt förtroende hos kunderna.
 • Arbetet är mötesintensivt och därför krävs det att du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad.
 • Goda kunskaper i engelska och MS Office är ett krav.
Vi erbjuder
 • Wella är marknadsledande på färger/hårvårdsprodukter och alltid ligger i sin framkant vad gäller mode och trender. Du blir en viktig medspelare i vårt framgångsrika säljteam. Det finns möjlighet att vikariatet övergår till en fortsatt fast anställning.
 • Vi erbjuder en fast grundlön och provision samt tjänstebil.
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV med foto mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget

Wella är ett internationellt ledande företag inom hårvård och hårkosmetik.
Vi arbetar med mode och trender och erbjuder frisörsalonger ett totalkoncept med varor inom färg, care och styling. I Wellas säljportfölj ingår varumärkena: Wella Professionals, Sebastian Professional, System Professional, Nioxin samt Sassoon Professional. Vi är en nordisk organisation med verksamhet i Danmark, Finland, Norge och Sverige och vårt nordiska huvudkontor ligger i Värtahamnen i Stockholm. Totalt är vi ca 200 medarbetare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Marie Eriksson, 070-471 12 94

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget