Ambitiös redovisningsekonom till växande bolag i city

Konfidentiellt · Ekonomi · 25 dec

Om jobbet

Poolia söker för kunds räkning en ambitiös redovisningsekonom till ett företag i centrala Stockholm. Detta är ett så kallat hyr-först vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara uthyrd som konsult via Poolia, men för rätt person är tanken att sedan bli överrekryterad till kunden. Kan även bli en rekrytering direkt om rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag. Tillträde sker snarast och du bör därför vara tillgänglig omgående/ max 1 månads uppsägningstid.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du främst att sköta den löpande bokföringen för företaget, när det gäller bokslutet finns stöd av revisorn. Bland överiga arbetsuppgifterna ingår även:
  • Kontorsansvar
  • Administration
  • Ta emot besökare
  • Hjälpa till med sales support
  • Mindre inköp till kontoret
  • Övriga ad hoc-uppgifter
Utbildning/erfarenhet

Du är utbildad inom ekonomi på gymnasienivå eller motsvarande, påbyggnadsutbildning är meriterande. Du har goda kunskaper inom bokföring. Som person är du utåtriktad, proaktiv och representativ. Vidare har du en god serviceförmåga, är strukturerad och tar egna initiativ. Du har goda engelskakunskaper.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.